Campania de donare de sânge „Uniți pentru Viață” 2021, organizată de asociații studențești din Iași

Campania de donare de sânge „Uniți pentru Viață” se desfășoară și anul acesta, la inițiativa Asociației Studenților Creștin-Ortodocși Români – Filiala Iași, în perioada 22-26 noiembrie. Mai ales în contextul pe care îl traversăm, trebuie să fim empatici și să fim pregătiți să-i ajutăm pe cei care sunt în situații cu adevărat nefericite, pentru care un gest mărunt poate face o diferență majoră. Un gest pe care mulți dintre noi îl putem face.

Între 22 – 26 noiembrie, voluntarii mai multor asociații studențești, care s-au mobilizat în jurul acestei cauze, vor fi prezenți la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Iași, pentru a oferi sprijin nu doar organizatoric, ci de orice natură, pentru ca procesul de donare să se desfășoare în condiții de maximă siguranță și confort pentru toți cei care își doresc să se implice. 

Pentru a participa la campania „Uniți pentru Viață”, persoanele pot accesa linkul de mai jos pentru înscriere AICI

Dacă așteptăm, momentul potrivit pentru a dona nu va fi niciodată. Campania „Uniți pentru Viață” nu este despre moment, ci despre voința de a ajuta persoanele în nevoie de lângă noi. Vă așteptăm, în perioada 22 – 26 noiembrie, pentru un moment, la Centrul de Transfuzii din Iași, pentru a salva vieți.

Campania realizată cu sprijinul sponsorilor: Teo’s Cafe, Bistro „La Noi”, Scrijele de Mere

Campania realizată la inițiativa ASCOR Iași, alături de Asociația Studenților Arhitecți din Iași (ASAI), Comunitatea Colegiului „Sfântul Nicolae” (Comunitatea CSN), Asociația Tinerilor Ortodocși Români Iași (ATOR Iași), Asociația „Studenți Pentru Viață” (SPV), Asociația Studenților Matematicieni din Iași (ASMI), Asociația Studenților Jurnaliști (ASJ), Liga Studenților de la Istorie din Iași (LSI) și Asociația Studenților la Relații Publice și Comunicare Iași (PRIME Iași).

Lasa un comentariu