Camelia Gavrilă a votat la Colegiul Național. A mers împreună cu soțul

Camelia Gavrilă (PSD)a votat la Colegiul Național. A mers împreună cu soțul.

„După o campanie electorală ce a fost susținută printr-un program de guvernare locală pertinent și coerent, adaptat problemelor și provocărilor din comunitatea ieșeană, am votat astăzi pentru un oraș al împlinirilor, al dezvoltării și modernizării, pentru un Iași cultural, creativ, în care ne vom asuma proiecte de anvergură.Pornind de la dreptul constituțional fundamental prin care ne alegem reprezentanții pentru următorii patru ani, am făcut, prin vot, primul pas spre evoluția pe care o dorim cu toții, spre o administrație deschisă către dialog și transparență, solidară cu interesele și aspirațiile cetățenilor. Am votat pentru a aduce bunăstarea „cetății”, pentru a oferi Iașului șansa schimbării și a detașării de proiecte mărunte.

Alături de mine se află o echipă de colegi implicați, de viitori consilieri care prin muncă, responsabilitate și verticalitate, va susține dezvoltarea complexă a orașului, calitatea serviciilor publice, o educație performantă, trasee de evoluție urbanistică modernă, dar și corectă. În aceeași măsură, ne dorim un mediu sănătos, o dezvoltare durabilă, un univers urban, curat și polivalent în care să desfășurăm activități profesionale, să ne creștem copiii, să găsim spații de recreere, contexte de delectare artistică, instituții culturale creative.

Am votat pentru un Iași dinamic, vibrant în care inventivitatea și energia tinerilor să fie puse în valoare, un Iași în care vocea cetățenilor este ascultată și toate vârstele respectate. Să nu uităm că orașul nostru are nevoie de dezvoltare economică, inițiative antreprenoriale, aflate în complementaritate firească alături de deschiderile culturale, artistice, spirituale care au definit de-a lungul timpului comunitatea noastră.Astăzi este un moment al reflecției, al analizei, iar eu vă propun să oprim definitiv ezitările, diletantismul, să alegem schimbarea și garanția unor mari proiecte, susținerea marilor idei într-un Iași european”, a declarat Camelia Gavrilă, candidat PSD la Primăria Iași.

Lasa un comentariu