Calitatea pe care o merită autovehiculul dumneavoastră

Ai nevoie sa faci plinul de energie? Luna Martie este luna sigurantei la AUTO PADOVA cu o serie de oferte speciale la piesele originale IVECO din gama GENUINE PARTS

Descoperiţi plăcerea de a avea un autovehicul nou folosind Genuine parts. Veţi avea parte de o performanţă pe drum la fel de bună ca în prima zi.

Fără îndoială: Genuine parts este de departe soluţia preferată de autovehiculul dumneavoastră!

PREZENTARE GENERALĂ GENUINE PARTS:

✔︎ Calitate şi fiabilitate certificate de IVECO
✔︎ 1 an garanţie
✔︎ Livrare în 24 de ore
✔︎ Certificare de testare

TOATĂ GAMA NOASTRĂ GENUINE PARTS:

Calitatea pe care o merită autovehiculul dumneavoastră

BATERII

Rolul cheie al bateriilor
Bateriile vă permit să furnizaţi energia necesară pentru pornirea autovehiculului şi să asiguraţi puterea necesară pentru surse suplimentare (racitor de parcare, accesorii pentru confort, hayon …) şi surse permanente care consumă energie electrică (alarmă, unităţi electronice de comandă de la bord …).

Cu bateriile IVECO puteţi conduce în siguranţă Autovehicule grele sau usoare, nu toate au nevoie de aceeaşi energie şi rezistenţă la vibraţii. Cine poate oferi mai bine decât bateriile IVECO exact ceea ce se potriveşte fiecărui autovehicul?

AVANTAJELE DUMNEAVOASTRĂ

  • Rezistenţă internă adaptată la puterea demarorului
  • Rezistenţă optimizată la tensiunile de încărcare la orice temperatură
  • Design robust care permite diferite încercări de pornire în condiţii extreme
  • Rezistenţă la vibraţii puternice

PIESE DE CAROSERIE

Rolul cheie al pieselor de caroserie
Alegerea unei piese IVECO înseamnă alegerea unei soluţii fiabile, testate, de înaltă performanţă şi în definitiv rentabile pentru menţinerea pe şosea a autovehiculului dumneavoastră comercial.

ELEMENTE FRÂNARE

Rolul cheie al frânelor
IVECO vă garantează siguranţa datorită sistemelor sale de frânare durabile şi cu rezistenţă ridicată. Pentru a conduce fără griji, trebuie să fiţi sigur că aveţi elemente de frânare sigure şi fiabile. Discurile şi plăcuţele fabricate de IVECO la o calitate superioară sunt special concepute pentru a asigura rezistenţă şi performanţă de înalt nivel.

AMBREIAJE

Rolul cheie al ambreiajelor
Fiind legătura mecanică dintre motor şi cutia de viteze, ambreiajul contribuie atât la condiţiile de conducere confortabile, cât şi la performanţa generală a autovehiculului. Utilizaţi piesele de schimb pentru ambreiaj IVECO originale pentru a conduce mai lin şi mai confortabil.

FILTRELE DE COMBUSTIBIL

Rolul cheie al filtrului de combustibil
Filtrele de combustibil Genuine Iveco sunt concepute pentru a proteja şi îmbunătăţi performanţa sistemului dumneavoastră de injecţie. Fiind adaptate special la motorul dumneavoastră IVECO filtrele îndepărtează cele mai mici particule pentru 4 tipuri cheie de contaminanţi (organici, minerali, apă şi funingine) pentru a asigura menţinerea în circulaţie şi păstrarea curată a combustibilului dumneavoastră o perioadă mai îndelungată.

ILUMINARE

Rolul cheie al iluminării
În ceea ce priveşte siguranţa pe şosea, cea dintâi prioritate este de a vedea şi de a fi văzut. Luminile autovehiculului joacă un rol esenţial în această privinţă. Cu lumini fiabile, reglate corect şi conforme, şoseaua devine un loc mai sigur pentru toţi, iar condusul devine mai uşor şi mai puţin obositor. Piesele de schimb pentru lămpi IVECO Genuine sunt special concepute pentru modelele IVECO – faceţi alegerea potrivită!

SUSPENSIE

Suspensia, împreună cu pneurile, este legătura esenţială dintre autovehicul şi drum. Uzura suspensiei trece adesea neobservată, dar pe termen lung duce la o mai mare uzură a componentelor, oboseala şoferului şi, prin urmare, la pierderea productivităţii. Alegerea unor suspensii pneumatice şi amortizoare durabile şi certificate garantează o direcţie precisă, o sarcină stabilă şi o frânare mai eficientă.

TURBOSUFLANTE

Rolul cheie al turbosuflantei
În prezent, turbosuflantele sunt părţi esenţiale ale motorului, contribuind la maximizarea puterii şi la reducerea consumului de combustibil. Menţineţi o productivitate ridicată şi obţineţi multe alte avantaje datorită tehnologiei avansate şi rezistente a IVECO pentru turbosuflante.

Beneficiaţi de putere atunci când aveţi nevoie de ea
Numai turbosuflantele IVECO originale au fost concepute, calibrate şi testate în mod specific în conformitate cu motorul autovehiculului dumneavoastră marca IVECO Pe măsură ce motorul se învecheşte, combinaţia diferitelor turbine (tehnologie VGT) cu controlul electronic corespunzător va schimba caracteristicile acestuia pentru a garanta faptul că performanţa originală şi nivelurile emisiilor sunt menţinute o perioadă mai îndelungată. O turbosuflantă originală în bună stare vă va ajuta să economisiţi bani.

Doar AUTOPADOVA, dealerii autorizati IVECO iti garanteaza autenticitatea pieselor originale IVECO.

Sos Iasi-Letcani DN 28, km 61, IASI

0757.800.900

Lasa un comentariu