Cadouri ORIGINALE personalizate la un click distanță

Avem ocazii speciale de cel puțin câteva ori pe an și de fiecare dată suntem în impasul: ”Ce să dăruim persoanelor dragi?”,  ”Ce și-ar putea dori?” sau ”De unde să cumpărăm cadoul potrivit?”.

Soluția ideală pentru a impresiona pe cineva drag este un cadou personalizat, unde sărbătoritul își vede numele sau poza proprie. Astfel îi demonstrăm dragostea, grija și faptul că ne-am pregătit din timp pentru a-l surprinde. Iar emoțiile plăcute pe care le trăiește sărbătoritul sunt cea mai mare recompensă pentru noi.  

Magazinul online care din 2019 aduce zâmbetul și mirarea pe fețele sărbătoriților din România este Kendo.ro. Cu o gamă diversificată de produse, potrivite pentru toate vârstele și gusturile, kendo.ro se diferențiază prin originalitatea produselor personalizate, calitatea lor, precum și atenția la detalii, rapiditatea livrării și corectitudinea echipei în relația cu clienții.

”Ne dorim ca interacțiunea cu Kendo.ro să fie pentru clienți nu doar cumpărarea cadoului perfect, ci și o experiență pozitivă cu emoții frumoase!” spun reprezentanții Kendo.

Cele mai importante produse lucrate manual în atelierele Kendo sunt:

Puzzle Cub-ul transformer este confecționat din lemn de înaltă calitate. Fiecare detaliu este lucrat manual cu multă atenție și grijă, iar pozele nu se decolorează în timp datorită hârtiei foto și cernealii premium rezistente la lumină. Pe lângă fețele cu poze pe exterior, acest foto cub este transformer și personalizat și pe interior. Se deschide în trei moduri diferite și acoperă 12 fețe cu pozele tale preferate. Poate fi numit cadou universal potrivit pentru femei și bărbați de toate vârstele și dăruit cu orice ocazie, cum ar fi: nuntă, aniversare, ziua îndrăgostiților sau alte motive.

Port Document original, cusut manual din piele naturală cu o gamă largă de modele și culori disponibile. Portofelul se personalizează cu marca mașinii și numărul de înmatriculare, cu orice logo sau cu nume și poză.  La coaserea portofelelor o atenție sporită se acordă cusăturilor, inserțiilor metalice și vopselelor folosite. Astfel, kendo.ro garantează că pielea nu se va rupe, nu se va întinde, nu va crăpa și nici nu-și va pierde culoarea. Absolut toate inserțiile interioare ale portofelelor respectă dimensiunile actelor românești. Fiecare produs confecționat manual este o operă de artă lucrată atent pentru fiecare client în parte.

Kendo BOOMeste o surpriză extraordinară. La prima vedere omul primește o cutiuță plată pe care când o deschide îi sar în față confeti și niște cuburi voluminoase cu poze. Nimeni nicidecum nu se așteaptă la așa o întorsătură a situației, de asta mirarea este la maxim. Cubul din carton se personalizează cu 4 poze și există posibilitatea comenzii cutiei cu 1 cub sau cu 3 cuburi. Kendo Boom este soluția ideală pentru a impresiona cu adevărat persoana dragă.

Alegeți kendo.ro dacă vreți cu adevărat să vă manifestați dragostea și grija față de cineva drag, dacă vreți să treziți emoții frumoase și să vă bucurați împreună de momente unice, dacă vreți ca darul vostru să le rămână pe rafturi și în inimă.

Lasa un comentariu