Cad primele capete la Poli Iași! Adrian Ambrosie şi-a dat demisia, după ce a fost criticat de primar

Cad primele capete la Poli Iași! Adrian Ambrosie si-a dat demisia dupa ce a fost criticat de primar. Ceață totală la Iași! Primarul acuză managementul de la club, președintele Adrian Ambrosie și-a prezentat demisia în alb, iar antrenorul Mihai Teja s-ar putea despărți de echipă în iarnă

Apele sunt tot mai tulburi în Copou. Dacă până acum incertă era doar situația antrenorului, Poli Iași ar putea rămâne și fără președinte. Asta după ce șeful executivului, Adrian Ambrosie, și-a prezentat demisia în alb. Gest ”încurajat” și de primarul Mihai Chirica, cel care a criticat luni managementul de la club și ar vrea o ”rețetă nouă la Poli Iași, din informațiile ProSport.

Cad primele capete la Poli Iași

”E un subiect care mă depășește (n.r. rezultatele echipei), nu sunt în conducerea clubului și nici nu pot. Pe de altă parte, mă și îngrijorează. Pentru că e un brand de oraș. Eu m-am angajat să ofer condițiile cele mai bune. Și în momentul de față oferim cele mai bune condiții la nivel național, fără să ne lăudăm. Sau unele dintre cele mai bune, ca să nu exagerăm.

Avem cea mai bună suprafață de joc, cea mai nouă, cea mai încălzită. Avem un teren de antrenament nou, de iarbă, un teren de antrenament nou, sintetic. Acum totul ține de echipă, de modul cum se concentrează la joc. Sigur, ei nu sunt concentrați la joc, în mometul în care sunt conduși încep să joace haotic. Dar eu cred că problema este mai jos”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Acesta a lăsat să se înțeleagă că va lua măsuri și la nivelul staff-ului administrativ. ”O să-mi îndrept atenția după ultimul meci, cel cu Hermannstadt. Este inoportun să discuți acum despre schimbarea antrenorului sa a unor jucători. Asta e echipa, cu asta mergem. E păcat, că a arătat că se poate cu echipele cele mai bune din România, dar nu au făcut niciun meci de calitate cu echipele mici.

Și asta ne îngrijorează și mai mult. Mai e un meci, îl lăsăm să treacă, sper să se concentreze, să nu ne facem de rușine. Și apoi ne întâlnim la o masă, să tragem concluzii. Nu văd nicio implicare a managementului acelui cub, se simte o dezimplicare. Toți vor să-l boțească pe antrenor și pe unii jucători. Trebuie să ne uităm mai în spate. Când o poveste merge prost aplicând aceeași rețetă, schimbi rețeta. Deci ceva se întâmplă la rețetă”, a mai spus primarul Chirica.

„Va fi o evaluare la sânge în iarnă”

Întâmplător sau nu, cam în același timp cu declarațiile lui Chirica, Ambrosie a făcut un pas în spate și a anunțat că se pune la dispoziția clubului, intenția fiind anunțată în cursul dimineții, în direct la Radio HIT.

”Va fi o evaluare la sânge în iarnă, a tuturor factorilor implicați. Vom analiza lotul, să vedem cine merge mai departe, de cine ne vom despărți. Va fi și o evaluare a staff-ului tehnic. Trebuie spus că decizia transferurilor a fost asumată de departamentul de scouting condus de Toni Heleșteanu, va trebui și aici să vedem cine a corespuns și cine nu.

Din perspectiva mea, mi-am făcut partea. Dar mă pun la dispoziția Comitetului Director, care va decide. Ca ieșean, doresc binele acestei echipe și nu țin de scaun, cum spun unii. Mă gândesc doar la binele echipei. Am lăsat demisia în alb, ca un gest de onoare”, a declarat Adrian Ambrosie la Radio HIT.

Lasa un comentariu