Brănescu scapă de operație. Când revine pe teren portarul lui Poli Iași

Poli Iași a plătit scump victoria de la Giurgiu, cu Astra, pierzând doi jucători importanți pentru meciul cu Dinamo, ce poate fi decisiv în economia luptei pentru supraviețuire. Dacă Platini, eliminat în final, va sta doar o etapă, marea pierdere constă în accidentarea gravă a portarului Laurențiu Brănescu.

În minutul 38 al partidei de la Giurgiu, Brănescu a fost lovit violent cu piciorul în figură de Daniel Graovac, iar arbitrul Sorin Costreie i-a arătat inexplicabil doar cartonaș galben fundașului gazdelor, deși se impunea roșu direct. Din păcate pentru portarul Iașiului, diagnosticul pus de medici a fost unul dur. Graovac i-a provocat lui Brănescu o fractură de piramidă nazală, iar portarul Iașiului va lipsi cel puțin șapte zile de pe teren.

Astra Giurgiu – Poli Iași, 1-2, meciul în care moldovenii au bifat prima victorie din play-out-ul Ligii 1. „Am făcut un joc foarte slab şi când joci aşa, când intri în teren pe vârfuri şi crezi că e totul rezolvat, aşa se întâmplă. Am făcut un joc foarte prost” spunea antrenorul giurgiuvenilor, Eugen Neagoe, după acest eșec, scrie prosport.ro.

Brănescu scapă de operație. Când reveni pe teren portarul lui Poli Iași

Deși oficialii ieșeni se temeau că accidentarea va necesita o operație, Brănescu ar putea reveni pe teren după o săptămână de pauză, dar cu o mască de protecție din carbon.

Ce spunea portarul Laurențiu Brănescu despre situația de la Poli Iași: „Unitatea grupului este foarte importantă. Pentru că la început au fost foarte mulți jucători noi, nu era ușor să formezi un grup. Problemele care sunt ne-au unit și ne-au făcut să gândim împreună, cred că cel mai important lucru este să continuăm să rămânem uniți. Dar avem nevoie și de ajutor din afară pentru a reuși acest lucru.

S-a întâmplat la Iași un lucru pe care nu credeam să-l văd vreodată în fotbal, să fie plătiți doar unii jucători. Nu e normal pentru ceilalți! Sper să se rezolve problema asta, pentru că unitatea grupului a reușit să adune aceste 9 puncte în ultimele 4 meciuri”.

Lasa un comentariu