Brăila: Bătaie cu săbii și cuțite într-un cartier!

O încăierare nocturnă cu săbii și cuțite a avut loc pe o stradă din orașul Brăila. Se pare că în timpul bătăii au participat cel puțin zece persoane, cu vârste cuprinse între 21 de ani și 83 de ani.

Scandalul a avut loc în cartierul brăilean Chercea. În timpul violențelor au fost rănite șase persoane și au fost distruse bunuri. Polițiștii încearcă să-i identifice pe toți participanții.

În jurul orei 21:35, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza municipiului are loc un scandal. Din primele date a rezultat că mai multe persoane s-au agresat reciproc. Unele dintre acestea prezentându-se, ulterior, la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale. În urma cercetărilor efectuate, mai multe persoane, implicate în eveniment, cu vârstele cuprinse între 21 și 83 de ani au fost identificate. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt”, au anunțat polițiștii.

Anchetatorii au deschis dosar penal pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe. De asemenea, pentru port fără drept sau folosire de obiecte periculoase, distrugere, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Sursa romania24.ro.