Bogdan Cojocaru: PNL ar trebui să renunțe la OZN-ul cu anticipatele, pentru a se ocupa serios de criza coronavirusului, dar și de proiectele mari de infrastructură

Liderul TSD, deputatul Bogdan Cojocaru, susține că PNL ar trebui să revină cu picioarele pe pământ și să renunțe la OZN-ul cu anticipatele, pentru a se ocupa serios de criza coronavirusului, dar și pentru a urni proiectele mari de infrastructură.

Bogdan Cojocaru afirmă, într-un comunicat de presă, că inclusiv parlamentarii PNL sunt “buimăciți“, iar unii dintre ei nici nu știu dacă să voteze sau nu propriul guvern.

“Asistăm la o comedie care nu se mai termină. De trei luni discutăm doar de subiectul anticipatelor, în timp ce problemele presante pentru țară sunt amânate. E un dezinteres evident al PNL față de guvernare. În loc să se ocupe serios de criza coronavirusului, dar și să urnească marile proiecte de infrastructură, liberalii tot agită tema anticipatelor. Ar trebui ca PNL să revină cu picioarele pe pământ și să renunțe la OZN-ul cu anticipatele“, a declarat liderul TSD, deputatul Bogdan Cojocaru.

Șeful tinerilor social-democrați amintește că liberalii n-au făcut nimic pentru a demara proiectul autostrăzii Iași-Târgu Mureș, după ce “în campaniile electorale de anul trecut, când era în opoziție, PNL mai avea puțin și își trimetea membrii de partid cu lopețile pe șantier“.

“Românii încep să se lămurească în privința intențiilor PNL. Am văzut în această săptămână, la audierile din comisii, aceleași personaje de desen animat și aceleași figuri lipsite de consistență și de viziune. L-am văzut pe domnul Florin Cîțu îndrăgostit de ședințele foto. Probabil că memoria telefonului său nici nu mai are spațiu pentru un nou selfie“, susține liderul TSD, Bogdan Cojocaru.

El adaugă că “balonul galben umflat de președintele Klaus Iohannis începe să piardă din altitudine“ și că “în curând alegătorii de dreapta se vor prinde că OZN-urile liderilor liberali nu țin loc nici de autostrăzi și nici n-au vreo șansă în lupta cu coronavirusul“.

Lasa un comentariu