Bogdan Cojocaru, deputat PSD: Guvernul P.N.L. “ propaghează” comicăria politică!!

Rumoare pe scena politică din România!!! Vizibil surprinşi de faptul că nimeni nu susține “vechiul guvern”, liderii PNL au încercat în ultimele 24 de ore să ne convingă şi pe noi dar şi pe ei înșişi de faptul că alegerile anticipate constituie un scenariu plauzibil.

Deși preşedintele partidului, Ludovic Orban care este şi  premier desemnat se chinuie să păstreze aparenţa unui proces intern democratic  de desemnare a membrilor Cabinetului, liderii PNL, neimplicaţi în structura Guvernului  trambiţează sus şi tare faptul că vor vota împotriva Guvernului Orban, adică împotriva propriilor colegi pentru care, tocmai, şi-au dat votul politic.

Dumneavoastră înţelegeţi ceva din toate acestea ? Mai mult, Premierul desemnat care, în acelaşi timp are şi eticheta de Premier recent demis, ne vorbeşte, deşi ştie că va fi respins inclusiv de colegii domniei sale, despre anumite ajustări la programul de guvernare, ajustări care nu cuprind însă şi banii pentru alocaţii, banii pentru marirea cu 40% a punctului de pensie si alte fonduri necesare implementării tuturor măsurilor sociale care urmau a intra în vigoare anul acesta.

Acestea fiind spuse se impune fireasca întrebare: Despre ce ajustări vorbea Premierul Orban ?

Să fie oare vorba despre noi împrumuturi contractate de Guvenul României la dobanzi astronomice ? Să fie oare vorba despre o noua modificare a ţintei de deficit bugetar, evident spre ţinta de 5% ? Sau să fie vorba despre renunţarea la Guvernarea prin ordonanţe noaptea ca hoţii şi revenirea la procedura asumării  răspunderii Guvernului, de data aceasta în plina zi dar ca “bandiţii” ???

Nu ştim încă ce surprize ne va rezerva acest Guvern dezorientat politic, un Guvern incompetent care este clădit pe ruinele fostului partid istoric liberal, însă nu putem trece cu vederea faptul că, în aceste zile, cetăţenii români sunt “gratificaţi” de către Partidul Naţional Liberal cu o porţie consistentă de penibil care nu demonstrează altceva decât, amatorism, arivism dar si mult ridicol !
 
Cojocaru Petru Bogdan

Lasa un comentariu