Bogdan Cojocaru, deputat PSD: Guvernul corigenților

Cîțu, Cîțu, Cîțu

Se continuă această manipulare publică privind impactul pe care o declarație ar avea-o în contenciosul constituțional românesc. Deoarece și această propunere (cea a lui Cîțu) este făcută tot în derâdere și cu scop malițios.

După ce a primit două avize negative din tot atâtea audieri, Cîțu vrea să ne convingă că încearcă să treacă propunerea de cabinet  în parlament. Pe noi nu ne păcălește, e foarte clar ce vor să facă, ei vor anticipate în luna iunie.

Dar oare de ce vor ei anticipate? Am încetat cu toții să ne adresăm această întrebare.  Adevărul este că au adus politica la un nivel așa de jos, încât am început să luăm ca atare situații penibile precum cea în care se găsește PNL.

De fapt ei vor alegeri fiindcă sunt la un punct la care ei știu că n-o să mai fie niciodată, și sunt în continuă scădere. Vor să consolideze poziția lor și să acapareze toate puterile în stat, acum cât mai pot, să scape odată de ochiul public care îi veghează. 

Ei știu că dacă stau la guvernare o să o dea în bară și le scad șansele de a obține un scor bun. E bine că măcar sunt conștienți de superficialitatea pe care o manifestă.

Nu se poate să acceptăm varianta Cîțu, omul intereselor grofilor. Va primi și al treilea aviz negativ, de această dată într-o calitate mult mai impresionantă, cea de prim-ministru. 

Petru Bogdan Cojocaru

Deputat PSD

Lasa un comentariu