Bitcoin a ajuns la cel mai scăzut nivel din ianuarie! Piețele bursiere în scădere au continuat să afecteze criptomonedele

bitcoin

Bitcoin a ajuns la cel mai scăzut nivel din ianuarie, în condițiile în care piețele bursiere în scădere au continuat să afecteze criptomonedele, care se tranzacționează în prezent în linie cu așa-numitele active mai riscante, cum ar fi acțiunile tehnologice.

Bitcoin a ajuns la cel mai scăzut nivel

Bitcoin a coborât până la 33.266 dolari în tranzacțiile de luni dimineață, testând minimul din ianuarie, de 32.951 dolari. O scădere sub acest nivel ar fi cel mai scăzut nivel din iulie anul trecut.

Apoi s-a stabilizat pentru a se tranzacționa în jurul valorii de 33.500 dolari, în scădere cu 1,4%.

„Cred că tot ceea ce ține de criptomonede este încă clasificat ca activ de risc și, similar cu ceea ce am văzut cu Nasdaq, majoritatea criptomonedelor sunt lovite”, a declarat Matt Dibb, COO al platformei de criptomonede Stack Funds din Singapore, potrivit Reuters.

Citește mai departe pe descopera.ro.

Toți românii vor primi o amendă usturătoare. Au mai rămas cinci zile ca să scăpați de plata a mii de lei

Amendă usturătoare pentru toți românii care nu completează formularele de recensământ. Mai sunt cinci zile la dispoziție să scăpați de plata a mii de lei! Site-ul de autorecenzare s-a blocat. Se întâmplă lucrul acesta după ce românii l-au luat cu asalt, de teama de a nu primi amenzi.

Amendă usturătoare pentru toți românii

Până acum două săptămâni, doar doi din 10 români se autorecenzaseră, în ciuda faptului că procesul se desfăşoară exclusiv online, iar statul oferă şi o zi liberă pentru cei care completează formularele. De teama amenzilor, românii au intrat în număr mare pe platforma recensamantromania.ro și site-ul s-a blocat. . Statul nu îi iartă pe cei care se împotrivesc și refuză să completeze formularele de recensământ. Trebuie să știți că, în caz contrar, riscați o amendă de până la 3.000 de lei.

Lasa un comentariu