Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Bădălau! Iată reacția dură a Iuliei Sălăgean

Cândva, Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu erau bune prietene. Între cele două au existat de-a lungul timpului mai multe scandaluri, iar în prezent nu ar mai putea fi vorba de împăcare. Recent, fosta asistentă TV a dezvăluit că s-a împăcat cu Gabi Bădălău, iar reacţia Iuliei a uimit pe toată lumea. Aceasta a transmis un mesaj dur care ar putea isca o nouă confruntare între cele două.

Bianca Drăguşanu şi Iulia Sălăgean nu numai că au fost prietene, dar amândouă au fost căsătorite cu acelaşi bărbat. Acest lucru le-a apropiat la un moment dat, însă relaţia de prietenie pe care au avut-o nu a durat foarte mult. După câteva luni însă, cele două s-au intersectat din nou, de această dată în viaţa lui Gabi Bădălău. După despărţirile de Bianca, afaceristul ar fi căutat refugiu în braţele Iuliei, însă după cum a declarat chiar ea, i-a refuzat acestuia avansurile.

În momentul în care Bianca Drăguşanu a aflat de acest lucru, a avut loc o confruntare indirectă între ea şi fosta sa prietenă, însă toată lumea credea că apele s-au liniştit.

Se pare că nu… după ultimele declaraţii pe care Iulia le-a făcut, ar putea izbucni un nou scandal. Mai exact, după ce a aflat faptul că Bianca şi Gabi Bădălău s-au reîmpăcat, tânăra a transmis un mesaj dur pe reţelele de socializare.

„Când ai screenshot-uri cu conversații care le pot ruina viața, dar alegi pacea…”, a fost mesajul blondinei postat în mediul online.

Iulia Sălăgean și-a refăcut viața?

Fosta soție a lui Alex Bodi, are principii clare după care își ghidează viața. Nu crede în a doua șansă la fel  de mult cât nu crede în bărbații care au amante. Tânăra nu se lasă păcălită de primul instinct. Cât despre greșeli, preferă să învețe de la cei din jur cum stau lucrurile.

”În ziua de azi bărbații vor să atingă cât mai multe insule. Eu n-am fost amantă, iar ca să ajungi să te îndrăgostești trebuie să permiți o anumită distanță spre tine. Eu n-am cum să mă îndrăgostesc din greșeală, eu am și ignorat o grămadă de mesaje primite de la bărbați. 

În ceea ce mă privește pe mine, eu nu permit să se ajungă acolo, să ajung în situația să fiu amantă, să intru în astfel de situații sau căsnicii, dar am avut de-a face cu foarte multe persoane, prietene ca și soții, dar și ca iubite neoficiale, dar nu pentru că și-ar fi dorit ele, dar pentru că au fost păcălite.

Bărbații se folosesc de tot felul de scuze, motive, ca să obțină ceea ce vor, din orgolii, din ego… Ideea e că dacă își propun ceva sunt în stare să spună orice”, a spus Iulia Sălăgean la Antena Stars.

Sursa: cancan.ro

Citește și: O tânără de 21 de ani ar fi fost sechestrată într-unul din apartamentele fraţilor Tristan şi Andrew Tate

Lasa un comentariu