BCU Iaşi lansează un concurs de fotografie cu premii în bani şi cărţi pentru cititorii săi

Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu”-Iaşi lansează concursul de fotografie „Eu și Biblioteca”, adresat cititorilor… pasionaţi de fotografie.

Competiţia îi provoacă pe fotografii amatori să realizeze imagini cu ei și Biblioteca (Fundația Regele Ferdinand I), în exterior sau în interior, cu telefonul sau cu un aparat de fotografiat, selfie sau nu, şi să le trimită, în perioada 24 octombrie-31 octombrie 2019, la adresa bcumeiasi@gmail.com.

Câştigătorii sunt desemnaţi de un juriu format din fotografi profesionişti şi de votul publicului. Premiile constau în bani, cărţi şi materiale promoţionale cu Biblioteca. Fotografiile primite pot fi votate de public pe site-ul bibliotecii www.bcu-iasi.ro, la secţiunea dedicată concursului. Perioada de votare este 1 noiembrie-7 noiembrie 2019. Fotografia preferată trebuie votată o singură dată. Utilizatorii pot vota una sau mai multe fotografii.

Cele mai reușite și mai originale imagini vor fi premiate sâmbătă, 9 noiembrie 2019, în cadrul Zilelor Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” Iași.

Lasa un comentariu