Bătaie într-un supermarket din Buzău! Scandalul a izbucnit când un bărbat a intrat în supermarket fără mască

Sursa foto: PRO TV

Incident violent într-un supermarket din Buzău. Un bărbat a lovit mai mulţi oameni. Agresiunea a fost suprinsă pe camerele de supraveghere ale magazinului. 

Scandalul a izbucnit când individul a intrat în supermarket fără mască. După ce un agent l-a sfătuit să-şi pună masca, bărbatul s-a enervat şi a început să-i lovească pe agenţii de pază. Agresat a fost şi un bărbat mai în vârstă, căruia individul reclacitrant i-a rupt şi hainele. 

Scandalagiul a fost imobilizat

În cele din urmă, angajații magazinului l-au imobilizat pe scandalagiu şi l-au predat echipelor de intervenţie, chemate prin activarea butonului de panică. Bărbatul a fost scos din magazin şi predat poliţiştilor. Chiar şi în faţa lor, omul a continuat să fie agresiv verbal.

Sursa: Observator

Citește și Un tânăr de 21 de ani, ucis în bătaie de doi soldați în Chișinău. Pe băiat îl aștepta o carieră în modă la Milano

Moarte înfiorătoare pentru un tânăr de 21 de ani din Chișinău pe care îl aștepta o carieră strălucitoare în modă, în Milano.

Băiatul a fost ucis în bătaie de doi militari, aflați în permisie, ambii în vârstă de 20 de ani, într-un parc. Totul ar fi pornit de la o țigară pe care aceștia i-au cerut-o tânărului care i-a refuzat.

De aici și până la a fi bătut cu bestialitate nu a mai fost decât un pas. Martoră la incident a fost o tânără, care îi însoțea pe cei doi militari, și care a mărturisit că în momentul în care au plecat, băiatul ar mai fi fost în viață.

Lasa un comentariu