Bătaie cu pumni și picioare între prezentatoarele Antena Stars! Simona Hapciuc a sărit să o bată pe Nasrin!

A fost meci de box, vineri dimineață, pe platourile de filmare de la Antena Stars. Protagonistele scandalului au fost Simona Hapciuc, fosta Faimoasă de la „Survivor” și Nasrin Ameri, prezentatorea emisiunii „Star Matinal”. Cele două se au ca șoarecele și pisica, iar vineri conflictul ar fi escladat într-o baie de pe platourile de filmare de la Antena Stars.

Simona Hapciuc și Nasrin au părut că totul decurgea normal. Fosta concurentă de la Survivor România ar fi avut, însă, o reacție neașteptată după terminarea emisiunii.

Mai exact, după ce a terminat de filmat a mers la baie și ar fi atacat-o din senin pe Nasrin, prezentatoarea emisiunii Star Matinal.

Cele două s-ar fi luat la ceartă, iar Simona ar fi început să o bată pe colega ei. Situația s-a complicat și a ajuns și ambulanța la fața locului. Medicii au transportat-o la spital pe prezentatoarea de emisiune, pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Simona Hapciuc a așteptat-o pe Nasrin la baie și a sărit să o bată cu pumnii și cu picioarele. Nu a fost o simplă îmbrânceală între fete, a fost mult mai grav. Nasrin a țipat și astfel a ve nit cineva să o salveze”, a declarat o sursă pentru Viva.ro.

Contactată de jurnaliști, vedeta a declarat că Nasrin nu avea niciun fel de problemă când a ieșit din baie, însă își asumă că ar fi oaia neagră.

„Nu mă interesează. Nu-i adevărat, nici măcar că am smotocit-o. Presupun că există camere și se va vedea pe camere. Acolo există camere. Nasrin face tot felul de declarații că se duce la INML. Să se ducă și la zece INML-uri. Nu o să îi dea niciun certificat, pentru că nu are nimic. Când a ieșit din baie, ea nu avea absolut nimic. Îmi asum că sunt oaia neagră și mă doare în cot de ce zice toată lumea’, a fost reacția Simonei Hapciuc, pentru FANATIK.

Citește și VIDEO: Două tinere din județul Iași au ajuns în semifinala SuperStar 2021

Lasa un comentariu