Bărbatul care a aruncat cu iaurt pe primarul Chirica a fost externat de la Socola

Bărbatul care a aruncat cu iaurt pe primar a fost externat de la Spitalul Universitar Socola Iaşi. În continuare, rămâne în atenţia poliţiei, a poliţiei locale şi a jandarmeriei, în contextul dacă apare la alte evenimente politico-culturale pentru a se preîntâmpina ,,aruncarea cu iaurt”.

Primarul Iaşului a fost atacat, duminicş 24 ianuarie, de un protestatar cu o substanta albă, cel mai probabil cu iaurt. Individul a fost preluat de fortele de ordine, în timp ce edilul a intrat în Hotelul Traian să se spele, scrie ziaruldeiasi.ro.

Din primele informatii, atacatorul nu ar avea legatura cu gruparile din piata care sustin Autostrada Unirii. „Iohannis e vinovat de la crimele de la Siemens Timişoara şi de la Continental Iaşi. Eu sunt ofiţerul de radare militare Radu Bogdan Suditu. Nu vă mai bateţi joc de istoria noastre. Ia, daţi în direct, cum şi-au bătut joc de femeile gravide ingineri de la Timişoara, cum au vrut să mă omoare. Eu sunt ofiţer de radare militare NATO. Eu am fost la Universitate. Uitaţi-l pe domnul Iohannis spion german….”

Lasa un comentariu