Bărbat din județul Iași, suspectat că şi-a ucis în bătaie propriul musafir

Un individ a fost arestat, fiind suspectat că ar fi comis un omor.

Potrivit procurorilor, Vasile Zglobiu, de 48 de ani, din satul Vulturi, comuna Popricani, ar fi consumat băuturi alcoolice cu victima. La un moment dat, între gazdă și musafir ar fi izbucnit un conflict verbal. Astfel, gazda a răbufnit și ar fi început să își bată invitatul fără milă.

„După ce a consumat băuturi alcoolice în locuința sa cu victima, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu obiecte contondente. În urma loviturilor primite, victima a decedat”, au precizat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Ulterior, cadavrul victimei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Iași. Medicii legiști au constatat că victima a suferit o moarte violentă. Aceasta a suferit un traumatism toraco-abdominal, multiple fracturi costale și rupturi hepatice.

Recent, individul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Ieri, procurorii au formulat pe numele său o propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, pe care instanța a admis-o.

Lasa un comentariu