Bărbat de 36 de ani, înjunghiat mortal de iubita sa după o ceartă. Copiii acestora au asistat la scandal

Un scandal în cuplu s-a încheiat tragic, sâmbătă seara, într-un sat din Maramureș.  

Un bărbat de 36 de ani a fost înjunghiat mortal de concubina sa, cu opt ani mai în vârstă. Cunoscuții spun că cei doi se luau des la ceartă din cauza geloziei, mai ales după ce consumau alcool.

În camera alăturată era fiica celor doi, minoră, dar și o tânără abia trecută de majorat, fiica femeii dintr-o altă relație.

Au cerut ajutor la numărul unic de urgență, dar bărbatul nu a mai putut fi salvat.

În ultima perioadă, cei doi se certau aproape zilnic, însă nimeni nu se aștepta la acest deznodământ. Sâmbătă seară se pare că, pe fondul consumului de alcool și al geloziei, s-a iscat o ceartă aprinsă care a degenerat, iar femeia l-a înjunghiat pe concubinul sau în piept cu un cuțit de bucătărie.

Cele două fiice, una de 18 ani din prima căsnicie a femeii și cea mică de 13 ani, erau în camera alăturată și au auzit totul.

Au sunat la 112 după ajutor, însă bărbatul s-a stins la scurt timp, chiar sub ochii lor.

Fiu: S-au certat și m-a sunat sora mai mică și mi-a spus că era Luci înjunghiat, tata și am zis că ce s-a întâmplat și a zis că s-au certat cum se certau ei de obicei când beau”.

Apropiații spun că bărbatul ar fi fost extrem de gelos pe femeia cu care conviețuia de 14 ani, iar în ultima perioadă certurile și scandalurile erau tot mai dese.

Apropiat al cuplului: „S-au certat un picuț, dar cum s-a ajuns la treaba asta nu știu. Obișnuiau să se certe, scandaluri au fost”.

Femeia a fost dusă la audieri, iar polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc tragedia.

(Sursa: StirilePROTV)

Lasa un comentariu