Austriecii se laudă că au rețeta pentru o victorie cu România: „Va fi simplu!”

AUSTRIA – ROMÂNIA. Selecționerul Franco Foda (54 de ani) anunță rețeta pentru a ne anihila la Klagenfurt. „Este o echipă căreia îi place posesia, așa că trebuie s-o scoatem din zona de confort”, relatează gsp.ro

  • Austria – România, al doilea meci pentru „tricolori” din noua ediție de Liga Națiunilor, se joacă luni, 7 septembrie, de la ora 21:45. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV.

Austria ne înfruntă mâine, la Klagenfurt, în primul meci acasă fără spectatori din istoria naționalei și ne-a pus în gardă. Selecționerul favoritei grupei noastre din Nations League mărturisește chiar că ne-a „citit” jocul, după remiza cu Irlanda de Nord. „România propune un altfel de fotbal decât Norvegia. E o echipă care pasează bine, îi place să dețină posesia. Ce trebuie să facem e destul de simplu însă. Să-i luăm mingea și s-o scoatem astfel din zona de confort!”, spune Franco Foda.

AUSTRIA – ROMÂNIA. Hinteregger, doar contuzie

Antrenorul de 54 de ani mizează pe o evoluție în creștere față de debutul de la Oslo (2-1), dar și pe „entuziasmul din joc și mentalitatea de învingători. Să continuăm pe linia asta și să rămânem la fel de concentrați. Totul a decurs foarte bine, cu excepția golului încasat de la Håland. Trebuia să ne apărăm mai atent și poate că am fost puțin cam lacomi”. Foda a anunțat că Hinteregger nu are decât o contuzie la glezna stângă, fără afectarea ligamentelor, dar titularizarea lui e incertă.

Echipa probabilă a Austriei cu România (4-2-3-1):

  • A. Schlager – Lainer, Posch, Dragovici, Ulmer – Ilsanker, X. Schlager – Onisiwo, Sabitzer, Baumgartner – Gregoritsch

Lasa un comentariu