Atenție unde parcați! Au apărut hoții de catalizatoare. Operează pe sub masina

Atenţie unde parcaţi autoturismele! Poliţiştii ieşeni au prins în flagrant un hoţ care încerca să vândă un catalizator furat de la un autoturism. Acesta a fost prins în cartierul Vişoianu, miercuri seara, de către poliţiştii Secţiei 2 Rurală Ciurea.

Hoţul a recunoscut în faţa oamenilor legii că a tăiat în total trei catalizatoare, de la autoturisme parcate în Ciurea, scrie ziaruldeiasi.ro.

„La data de 3 martie, poliţiştii Secţiei 2 Rurală Ciurea au depistat în flagrant delict un tânăr de 28 de ani, din comuna Ciurea, în timp ce încerca să vândă un catalizator auto susceptibil a fi sustras. Din investigaţiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că în perioada ianuarie – martie, în timpul nopţii, tânărul ar fi tăiat şi sustras catalizatoarele a trei autoturisme parcate pe raza comunei Ciurea. În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul bănuit de comiterea faptelor a fost reţinut pentru 24 de ore”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. Catalizatoarele auto sunt piese cu un preţ ridicat în comerţ, iar în ultima perioadă, poliţiştii ieşeni au primit mai multe plângeri cu privire la acest tip de furt. Sunt căutate de hoţi deoarece conţin metale scumpe care pot fi valorificate uşor, cum ar fi platina, aur, argint, paladiu sau rodiu.

Lasa un comentariu