Ar fi o premieră în Champions League și Europa League! Decizia fără precedent din partea UEFA

Sursa foto: shutterstock.com

Noul coronavirus a pus „pe pauză” aproape toate campionatele și competițiile sportive din întreaga lume, iar acum sunt căutate cele mai bune variante pentru ca sezonul să poată fi reluat și încheiat.

Finalele UCL și UEL fără spectatori ar putea fi singura variantă ca sezonul să se poată încheia

Finalele celor două competiții europene sunt unele dintre cele mai importante partide ale sezonului, care aduc venituri uriașe. Chiar dacă atât cluburile, cât și organizatorii vor avea foarte mult de pierdut din punct de vedere financiar, varianta disputării fără spectatori, cu porțile închise, poate fi singura variantă ca UCL și UEL să fie duse la bun sfârșit.

Conform britanicilor, mai multe surse au dezvăluit faptul că tot mai multe federații și ligi sunt de părere că sezonul trebuie încheiat, orice ar presupune acest lucru, potrivit digisport.ro

Așa cum menționează aceeași sursă, cei de la UEFA ar urma să aibă o nouă videoconferință în care să stabilească modul în care vor acționa și deciziile care vor fi luate.

UEFA vrea să vină în ajutorul cluburilor

Pandemia de COVID-19 a pus lacătul pe fotbal, iar cluburile au început să umble la salariile jucătorilor. De la Barcelona, la FCSB, fotbaliștilor și s-a tăiat din bani. Gigi Becali susține că UEFA va veni în ajutorul cluburilor.

Conform finanțatorului FCSB, forul continental va da o hotărâre prin care cluburile vor putea diminua salariile jucătorilor, sau ca cele două părți să negocieze, iar dacă fotbalistul nu va fi de acord să poată pleca liber de contract.

O sa vină și de la UEFA, legea cu contractul și statutul jucatorului, că se poate diminua unilateral, până trece această situație.

Sau să negociezi cu jucătorul, dacă nu vrea să accepte, dacă vrea să rămână liber, să-l lași liber.

O să dea și UEFA, acum, în câteva zile, o decizie. Dacă nu sunt bani, de unde să-i mai dai”, a anunțat Becali la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Lasa un comentariu