Apar noi spaţii verzi în cartiere. Vezi unde!

O singură firmă participă la o licitaţie a Primăriei pentru amenajarea de noi spaţii verzi. Valoarea contractului se ridică la aproape un milion de euro, iar lucrările vizează regenerarea urbană a cinci terenuri degradate.

Singurul ofertant este compania Rulouri de Gazon SRL, din Giurgiu, firmă care, în ultimul an, a mai avut şi alte contracte cu Primăria Iaşi, în special în ceea ce priveşte modernizarea suprafeţelor de joc de la stadionul „Emil Alexandrescu“ şi ale terenurilor de antrenament, scrie ziaruldeiasi.ro.

Lucrările vor avea loc la cinci amplasamente: aleea Prof. I. Simionescu (2.664 metri pătraţi), strada Bradului 17 A (4.250 metri pătraţi), strada Egalităţii 27 A (2.519 metri pătraţi), strada Butnari 13 A (1.673 metri pătraţi) şi strada Romană (1.635 metri pătraţi).

Conform proiectului, pe fiecare teren vor fi amenajate spaţii verzi (90% din suprafaţă), alei şi trotuare şi vor fi echipate cu mobilier urban şi echipamente de joacă. Fondurile sunt asigurate din surse nerambursabile prin intermediul Programului Operaţional Regional.

leave a reply