ANL reia construcţia de blocuri pentru tineri la Iaşi. Vezi amplasamentele!

Proiectul ANL de construire a două noi blocuri în Grădinari a atras oferte din partea a trei companii. Contractul are o valoare de 7,4 milioane lei, fără TVA.

Cele două blocuri vor găzdui 32 de apartamente destinate închirierii tinerilor specialişti din sistemul de sănătate. La procedura de licitaţie participă companiile Conest, Construcţii Unu şi Katar Conneg, noteaza ziaruldeiasi.ro.

Blocurile vor avea un regim cu 3 etaje, iar viitorii locatari vor beneficia de 33 de locuri de parcare, conform autorizaţiei emise de Primăria Iaşi în anul 2018. Cele două blocuri vor avea 2 apartamente cu o cameră, 22 apartamente cu 2 camere şi 8 apartamente cu 3 camere. Ofertele înaintate de constructori vor fi evaluate din punct de vedere tehnic şi financiar până la începutul lunii decembrie, şi, ulterior, ANL va comunica câştigătorul selecţiei.

Proiectul din Grădinari a fost reluat în 2017, cele două blocuri fiind un rest de executat faţă de celelalte imobile construite de ANL în zonă acum mai mulţi ani.

În municipiul Iaşi, ANL are în derulare un alt proiect: două tronsoane de bloc, cu un total de 72 de apartamente, care sunt contractate prin credit ipotecar. Amplasamentul este în zona Bucşinescu, iar ordinul de începere a lucrărilor a fost emis luna trecută. Potrivit ANL, cele două tronsoane vor avea apartamente cu o cameră (20 de locuinţe), 2 camere (46) şi 3 camere (6).

În decembrie 2020, ANL va anunţa câştigătorul şi la o altă licitaţie în relaţie cu judeţul Iaşi

Autoritatea centrală a organizat, în octombrie, o procedură pentru desemnarea unui constructor care să ridice două blocuri cu 24 de apartamente în Târgu Frumos. Licitaţia a stârnit un interes major în rândul firmelor, fiind înregistraţi şapte ofertanţi: Construcţii Unu, Inside Construction, Pavi-lux, Katar Conneg, Simion Tehnoconstruct, Conest şi asocierea Grup Expert – ABC Con International. În acest caz, este vorba despre blocuri cu parter, 2 etaje şi mansardă, iar valoarea contractului se ridică la 4,7 milioane lei, fără TVA. Un alt proiect în desfăşurare în judeţul Iaşi este cel din Hârlău, atribuit anul trecut către un constructor (Elitconstruct), pentru amenajarea a 48 de apartamente.

Lasa un comentariu