Anghel Iordănescu, suspect de COVID-19. Ce simptome a avut și anunțul lui Edi: „Inițial se gândise că poate a răcit”

Anghel Iordănescu (70 de ani) este suspect de COVID-19, după ce fostul selecționer al naționalei României a prezentat mai multe simptome, potrivit digisport.ro

Edi Iordănescu (42 de ani) a precizat că tatăl său a efectuat testul COVID-19 și așteaptă acum rezultatul. Totuși, starea de sănătate a fostului selecționer a devenit mai bună în ultimele zile.

Anghel Iordănescu, suspect de COVID-19. Edi: „Inițial se gândise că poate a răcit”

Anghel Iordănescu se află în izolare până la aflarea rezultatului, iar Edi este încrezător că tatăl său va depăși aceste probleme.

„Din fericire, nu pot să confirm vestea asta. S-a simțit rău acum vreo 2-3 zile. Are gust, are miros, nu sunt semne clare, dar s-a simțit rău, în sensul că l-a durut capul destul de tare și noaptea a făcut și un pic de temperatură. A decis să meargă și să-și facă toate analizele. Așteptăm răspunsul la toate analizele, este sub observație, sub control, i-a luat sânge, i-a făcut și testul.

Întâmplarea face că de atunci se simte mult mai bine, nu s-a agravat. El și sora s-au izolat. Mama a fost plecată ceva timp de acasă, a plecat cu fratele meu mai mic, au fost într-un concediu. Tata a rămas în București, urma să plece împreună, dar am preferat toți să avem grijă, să fim precauți, iar ei stau separat față de noi restul.

Ideea este că în primă fază nu s-a gândit la asta. Ulterior s-a gândit să elimine scenariul ăsta și a făcut testul. Inițial se gândise la alte lucruri, că poate a răcit. Sper să fie totul ok și să nu fie probleme”, a declarat Edi Iordănescu, la Digi Sport Matinal.

Lasa un comentariu