Anchetă epidemiologică la Direcția Finanțe după ce un angajat a fost depistat cu COVID-19

Un angajat al Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice (DGRFP) Iași a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru COVID-19.

Bărbatul, în vârstă de circa 50 de ani, este șofer în cadrul instituției ieșene. Și soția lui, angajată în cadrul aceleiași instituții, așteaptă rezultatul testului. Informația a fost confirmată de directorul DGRFP Iași, Paul Ciobanu. La Fiscul ieșean lucrează peste 300 de oameni, notează realitateadeiasi.net.

„Avem un caz confirmat. Angajatul prezenta o tuse de câteva zile și s-a dus, voluntar, să își facă testul și așa a depistat că este infectat cu noul coronavirus. Bărbatul nu știe de la ce persoană a căpătat virusul. Starea sa de sănătate este bună.

În ceea ce privește celălalt angajat, respectiv soția dumnealui, este luat testul de către cei de la Direcția de Sănătate Publică, iar rezultatul va veni mâine. Am făcut dezinfecția pe etaj în momentul în care am aflat. Vom mai face una în weekend.

A fost făcută și ancheta epidemiologică astăzi dimineață, iar contacții direcți au fost trimiși acasă, în izolare. Este un singur caz, vom respecta procedura. Se poate întâmpla oricui, important este să ținem situația sub control”, a declarat Paul Ciobanu, directorul DGRFP Iași.

Lasa un comentariu