Anamaria Prodan a bătut palma cu finanțatorii lui Hermannstadt!

Finanțatorii celor de la Hermannstadt s-au întâlnit astăzi cu impresara Anamaria Prodan. Cele două părți s-au înțeles în privința cedării cluburului. Liga 1 va avea astfel prima femeie patron.

Anamaria Prodan a oferit pentru GSP.ro prima reacție despre preluarea clubului Hermannstadt. Impresara anunță un proiect de amploare: „Îmi cer milioane de scuze, nu pot să vorbesc acum. Suntem în ședință la Sibiu. Am să mă implic sută la sută la Sibiu. Sper și îmi doresc să ajungem să ne batem la campionat”, relatează gsp.ro

Gură de oxigen pentru fotbalul din Sibiu

Unul dintre membrii biroului director de la FC Hermannstadt a declarat pentru GSP.ro: „Discuțiile au avut loc astăzi la Sibiu. Încă nu s-au finalizat, dar totul era clar. Doamna Prodan a venit în jurul prânzului la sibiu unde s-a întalnit cu domnul Rotar”.

Hermannstadt, ocupanta locului 3 în play-out, a avut mari probleme în obținerea licenței. Datoriile către jucători au fost plătite pe ultima sută de metri, iar actualul management a recunosc nevoia unui nou investitor. 

Schimbări importante pregătite la club

Presedintele Iuliu Mureșan nu va mai face parte din planuriile de viiitor ale noii conduceri. Acesta intrase de mai bine de 2 săptămâni in silenzio stampa, refuzând să mai comenteze situația prin care trece echipa. Inclusiv oameni din cadrul clubului au confirmat pentru GSP.ro: „Nu mai știu nimic de domnul Mureșan. A preferat să fie mai retras, nu pot eu să comentez deciziile dânsului”. 

„Am venit cu dânsul la Sibiu, dar drumurile noastre se despart. Nu cunosc planurile domnului Mureșan și nici ce face dânsul în aceste zile. Nu sunt eu în masură să vorbesc despre dânsul”
– Răzvan Zamfir

Anamaria Prodan, primită cu brațele deschise

Răzvan Zamfir, fostul șef al departamentului de scouting, a comentat situația: „Mi-am reziliat contractul cu Hermannstad în această dimineață. Eu am solicitat rezilierea. Am alte proiecte, inclusiv în străinătate. Oamenii din jurul echipei au fost ok, dar cred că ar fi bine să vină Anamaria Prodan. E nevoie de bani ca să se poată țină echipa asta. Le trebuie mult mai mulți bani decât acum!”.

Cine conducea clubul Hermannstadt

  • Băcilă Ştefan Mihai – membru în Consiliul Director 
  • Rotar Claudiu Bucur – membru în Consiliul Director 
  • Raica Dan – membru în Consiliul Director 
  • Wilhelm Albert – membru în Consiliul Director 
  • Tekeser Hans Martin – membru în Consiliul Director

Prodan revine club

Anamaria Prodan nu este la prima tenativă la un club important din România. În 2013, impresara a fost acționar majoritar la Universitatea Cluj, dar a demisionat din cauza presiunii puse de fanii „Șepcilor Roșii”.

Anamaria Prodan, mediatizată pe toată planetă

După apariția primelor zvonuri privind afacerea dintre Anamaria Prodan și Hermannstadt, presa sportivă din întreaga lume a preluat informația, prezentând-o pe impresara din România drept „cel mai sexy patron din lume”.

„Descoperă un model uimitor Playboy, agent de fotbal acum, Anamaria Prodan, care vrea să investească la clubul din România Hermannstadt”, așa începe The Sun știrea cu soția lui Laurențiu Reghecampf în prim-plan. „Prodan este considerată cel mai hot agent de fotbal din lume. Postează o mulțime de fotografii în costum de baie pentru sutele de mii de urmăritori pe care îi are pe Instagram”, au mai scris britanicii, inserând mai multe imagini cu Anamaria.

Lasa un comentariu