Alexe se aşteaptă şi la alte dosare. Vatră, acuzat că destabilizează organizaţia PNL

Şeful Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, lider al PNL Iaşi, a spus în cadrul unei întâlniri cu colegii săi de partid că se aşteaptă să apară şi alte reclamaţii la adresa sa după ce DNA a anunţat începerea urmăririi penale în cazul său, afirmă surse liberale.

Costel Alexe a avut sâmbătă o întâlnire cu consilierii judeţeni liberali ieşeni, dar şi cu coordonatorii zonali din cadrul PNL Iaşi, iar în cadrul reuniunii a fost discutată şi situaţia sa juridică.

Surse din cadrul PNL Iaşi au declarat că Alexe le-a spus colegilor săi că se consideră nevinovat, dar că se aşteaptă să apară şi alte dosare la adresa sa.

„Ne-a explicat situaţia lui juridică, spunându-ne că e nevinovat şi că timpul va arăta acest lucru. Ne-a spus şi că se aşteaptă la alte dosare şi reclamaţii la adresa sa, dar că el se va concentra să facă treabă şi să rezolve problemele judeţului. A spus că merge înainte şi a amintit că există şi alţi lideri liberali în ţară cu funcţii în administraţie care au probleme cu Justiţia”, au precizat surse din cadrul PNL Iaşi.

Aceleaşi surse au afirmat că în cadrul reuniunii, Costel Alexe nu şi-ar fi anunţat intenţia de a demisiona de la şefia CJ sau din cea din lider PNL Iaşi, iar cei mai mulţi dintre colegii săi de partid au spus că îl susţin în continuare.

La şedinţă a fost prezent şi primarul Mihai Chirica, care a îndemnat la unitate în cadrul PNL Iaşi.

Singura poziţie critică a avut-o şeful consilierilor judeţeni din PNL, Romeo Vatră, care a fost însă certat de colegii din filială pentru că ar destabiliza organizaţia. Vatră a spus cu o zi în urmă că PNL Iaşi se află într-o situaţie vulnerabilă.

Fostul ministru al Mediului Costel Alexe este urmărit penal de Direcţia Naţională Anticorupţie pentru luare de mită şi instigare la delapidare. În acelaşi dosar este urmărită penal şi o persoană cu funcţie de conducere într-o societate din siderurgie, pentru dare de mită şi delapidare.

Aflați amănunte de pe news.ro.

Lasa un comentariu