Agitatul care şi-a înjunghiat grav iubita în maşină, găsit sănătos la cap

Psihiatrii de la „Socola” au comunicat primele concluzii ale expertizei în cazul bărbatului de 34 de ani care a fost la un pas de a-şi ucide partenera de viaţă.

Expertiza medicală desfăşurată în cazul bărbatului de 34 de ani care şi-a înjunghiat de mai multe ori iubita într-un autoturism staţionat pe marginea unui drum din comuna Rediu arată că acesta poate fi anchetat penal de către procurori. Din primele analize rezultă că bărbatul avea discernământ la momentul comiterii faptelor, chiar dacă există anumite circumstanţe care pot indica probleme medicale.

El va rămâne în atenţia specialiştilor de la Institutul de Psihiatrie „Socola”. Interogatoriul la care a fost acesta supus confirmă informaţiile prezentate, scrie ziaruldeiasi.ro.

Citiți și VIDEO. Femeie înjunghiată în mașină de mai multe ori în Rediu. Făptașul, prins

Tânărul a fugit, după comiterea faptei, la un schit din Botoşani, unde s-a ascuns de poliţişti, fiind prins o zi mai târziu în Popricani, când venea spre municipiul Iaşi.

Tânărul avusese probleme cu legea şi în trecut, în 2020, când a fost urmărit noaptea de poliţişti prin mai multe cartiere ale oraşului şi a fost oprit abia după ce s-au tras mai mult de 30 de focuri de armă de către forţele de ordine. Aparent, şi atunci, şi acum, a fost vorba de probleme în aceeaşi relaţie. În 2020, tânărul le-a spus autorităţilor că s-a supărat la o petrecere pe iubita sa şi a plecat în cursa nebună din care a fost oprit cu dificultate. Aceeaşi relaţie, spune el, l-a împins şi acum să îşi înjunghie aceeaşi iubită cu care se certase în 2020. În prezent, acesta urmează să fie procesat de către procurori.

„În timp ce se afla pe raza comunei Rediu, judeţul Iaşi, în timp ce se afla într-un autoturism proprietate personală, suspectul în vârstă de 34 de ani a aplicat concubinei sale, în vârstă de 39 de ani, mai multe lovituri cu un cuţit în zona abdominală, toracică şi a gâtului. În urma loviturilor aplicate victima a suferit plagă înjunghiată abdominală penetrantă cu evisceraţie, şoc hemoragic şi plăgi infiltrante multiple şi plagă submandibulară dreapta”, au precizat anchetatorii la momentul prinderii acestuia.

Lasa un comentariu