Află și tu cum e o săptămână din viața unui model de videochat

Videochatul e unul dintre cele mai discutate lucruri printre femeile tinere din Iași. Perspectiva de a câștiga sume importante de bani în fiecare lună atrage curiozitate și interes. Miile de euro care se fac în domeniul ăsta deschid însă calea și unui stil de viață cu totul special pentru acest oraș.

Banii aduc întotdeauna libertate. Din secunda în care începi să primești încasări extraordinare, totul se schimbă în bine pentru tine. Știu asta pentru că și eu am fost model de videochat, iar acum lucrez ca trainer cu modele noi, la Heylux, studioul Nr. 1 din Iași.

Toate lucrurile la care nici nu îndrăzneai să te gândești înainte devin, dintr-o dată, posibile. Asta îți influențează gusturile, relațiile cu prietenii, stilul de viață, absolut tot. Cel mai bine este să-ți dau câteva detalii.

Bucură-te și tu de o viață relaxată

Când ai fost ultima dată într-un magazin de bijuterii să vezi sclipirea unui diamant pe pielea ta? Dar într-o vacanță la Barcelona sau Madrid? E prea departe de tine lumea asta? Acum ar putea fi mai aproape decât crezi.

Hai să vedem pas cu pas cum ar arăta o săptămână din viața ta ca model la Heylux. În primul rând, ți-ai face programul la studio așa cum ți-ai dori. La noi ai tot felul de variante din care să alegi. Dacă îți este mai comod, lucrezi dimineața sau seara, în timpul săptămânii sau în weekend. Per total, vorbim însă tot despre 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână, ca la un job normal.

Așadar, îți alegi programul și știi când ai treabă. Luni, te duci la salon, să te ocupi de păr și unghii. Banii nu mai sunt o problemă pentru tine, așa că apelezi la profesioniste care își fac bine de tot treaba, ca să arăți wow.

Mergi la sală 2 zile pe săptămână, să zicem marți și joi. Îți iei antrenor personal și te bucuri de senzația bună pe care ți-o dă mișcarea. Starea asta e bună și pentru tine, pe lângă faptul că te ajută la job.

În rest, ieși la cafele cu prietenele și mai intri în câte un magazin, să vezi ce a mai apărut nou. Relaxarea devine o parte importantă din viața ta. Eu cred că și meriți lucrul ăsta, fiindcă ești frumoasă, isteață și ai toată viața înainte. Lucrurile bune abia încep însă.

Micile vacanțe devin o obișnuință

Pe lângă micile plăceri, vin și cele mai mari. Te poți uita la începutul săptămânii la niște bilete de avion, cu alte colege de la studio. Și ele au bani și chef să vadă locuri interesante. Vă puteți rezerva locuri la un zbor la Bari sau la Praga și vă distrați câteva zile împreună, într-un weekend prelungit.

Dacă ai chef să faci ceva în oraș, ai ocazia să ieși sâmbătă seara în club. Înainte însă, mergi la shopping de vineri, ca să-ți cumperi o ținută cu adevărat spectaculoasă. Tot stilul ăsta îți dă un vibe pozitiv puternic și pentru job, așa că banii se tot adună în contul tău și în săptămânile care urmează.

Poate că ți se pare multă acțiune în doar 7 zile, dar crede-mă, te obișnuiești instant. Odată ce încep să-ți intre banii pe card, ți se pare normal să faci toate lucrurile astea. Ba chiar te întrebi cum ai putut să aștepți atât până să te bucuri de ele.

Îți place cum sună ce-ți spun? Hai să ne vedem la studio, să le cunoști pe modelele noastre care deja trăiesc în stilul ăsta. Le poți întreba orice detalii și ai șansa să vezi cât de frumos e la studio. Sună-mă chiar acum la telefon: 0744.33.77.11 și hai să începi și tu o viață superbă la Heylux! Meriți din plin asta!

Lasa un comentariu