Adopta un tei-100 de arbori vor fi plantati intr-o singura zi

Proiectul „Adoptă un tei”, inițiat de Ateneul Național din Iași, în parteneriat cu  Asociația „Mihai Eminescu” din Viena, se apropie de momentul cel mai important pe care îl presupune această campanie, mai precis, plantarea celor 100 de arbori. Evenimentul mult așteptat va avea loc sâmbătă, 16 noiembrie 2019.

Toate persoanele care doresc să intervină activ, la îmbunătățirea calității vieții din Iași, alături de autoritățile administrativ-teritoriale sunt așteptate în fața Ateneului Național din Iași, sâmbătă, începând cu ora 10.00.

Referitor la spațiile de plantare, propunerile primite au fost centralizate și analizate, iar, în urma discuțiilor cu reprezentanții autorităților locale, s-a primit aprobare pentru amenajarea traseului Tătărași – Rond Agronomie. Lucrările de amenajare a terenului de plantare vor fi realizate de S.C. Servicii Publice Iaşi S.A.

Sprijinul financiar necesar implementării proiectului „Adoptă un tei” a fost oferit de iubitori ai Iașului, fie ei persoane fizice sau juridice, reprezentanți ai mediului public sau privat de la nivel local, național și internațional.

sursa:ziaruldeiasi.ro

Lasa un comentariu