Acuzații pentru Raed Arafat: Declaraţia este mincinoasă. Ce spune doctorul Beluşică

O serie de declaraţii recente ale secretarului de stat Raed Arafat l-au înfuriat pe un manager de spital din România. Acesta îl acuză pe şeful DSU că-i bagatelizează pe ceilalţi specialişti din România şi vorbeşte chiar despre minciuni în interviul acordat de către Arafat.

Situaţia camerelor hiperbare din gestiunea DSU şi cea a terapiei hiperbare a fost prezentată eronat opiniei publice de catre Domnul DR. Raed Arafat, sau altfel spus ne-a vândut castraveţi uitând că şi noi cultivăm”, a scris Laurenţiu Beluşică pe pagina sa de socializare.

Analizând declaraţiile lui Raed Arafat acordate news.ro, în care spunea că aceste camere hiperbare folosesc doar aer sub presiune si nu oxigen, iar, în anumite situaţii, atmosfera din barocameră poate deveni periculoasă pentru pacient, managerul Spitalului Orăşenesc Găeşti a replicat:

“Domnule ministru, şi atmosfera din saloanele de ATI Balş şi Piatra Neamţ a devenit periculoasă şi nu v-a păsat, şi montarea unor  artificii a devenit  periculoasă şi nu v-a păsat. Doresc să menţionez faptul că cele 4 camere hiperbare mobile cumpărate din bani publici de către DSU în urmă cu 4 ani şi  care au fost  văzute numai la defilarea de 1 decembrie deţin un sistem performant de detectare a concentraţiei de oxigen, la atingerea procentului de 22% concentraţie în oxigen pornesc automat sistemele de spălare a aerului şi astfel valoarea se menţine sub 21% concentraţie.”, scrie Laurenţiu Beluşică într-un amplu mesaj postat pe Facebook.

Citeşte articolul complet pe Capital.ro

Lasa un comentariu