Accident stupid în curtea unei fabrici din Iaşi. Unui şofer de TIR i-a fost smulsă mâna: cum s-a produs teribilul incident

Incident şocant în curtea unei fabrici din Iaşi. Un bărbat a rămas fără o mână după ce i-a fost smulsă în timpul unor manevre de încărcare a mărfii în autocamion. Deşi a fost dus rapid la spital, medicii spun că şansele să se recupereze complet sunt extrem de mici.

Totul s-a întâmplat în parcarea fabricii de prelucrare a covoarelor de la marginea Iaşului. Şoferul venise de la Cluj pentru a lua marfa. Bărbatul e chiar administratorul firmei de transport de marfă și venise de la Cluj cu un coleg cu cele două autocamioane în care urmau sa încarce covoarele de la fabrica din Iaşi pe care urmau să le ducă apoi în Olanda. Torul s-a întâmplat chiar în timpul acestor manevre de încărcate a mărfii, scrie observatornews.ro.

Bărbatul a fost preluat de Ambulanţă şi dus la spital

Una dintre uşile din spate ale containerului în care încărcau covoarele nu ar fi fost închisă bine, iar când celălalt autocamion s-a pus în mişcare i-a smuls mâna celuilalt şofer. Nu e însă extrem de clar cum s-a produs tragedia, astfel că acum fac verificări şi cei de la firma de covoare, şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă. 

„A fost accidentat un șofer care are mâna smulsă prin forțarea a două uși de la containerele celor două tiruri. Este clar neglijență acolo, uşa de la acel container nu a fost asigurată cred eu corect și i-a fost prinsă și smulsă la manevrarea containerului”, a declarat Costel Grojdea, director ITM Iaşi.

Bărbatul a fost preluat de Ambulanţă şi dus la spital. Acolo a ajuns şi mâna smulsă. 

„A fost adus un șofer de 39 de ani cu un traumatism prin avulsie la mâna a spus ca a fost prinsă între portiera și un alt autovehicul pacientul era in stare critica mâna era in afara brațului o leziune completa de os vase nervi ligamente”, a declarat Diana Cimpoeșu, medic şef UPU spitalul SF Spiridon Iaşi.

Chiar dacă a fost operat de urgenţă, iar mâna a fost ataşată din nou de corp, traumatismul este extrem de sever. Medicii sunt rezervaţi în privința şanselor ca mâna să redevină funcţională.

Lasa un comentariu