Accident în Tătărași. Tânără luată pe sus pe trecerea de pietoni

O tânără în vârstă de 18 ani a ajuns la spital cu capul spart după ce a fost luată pe sus, la propriu, pe trecerea de pietoni, de un autoturism. Accidentul a avut loc ieri-dimineaţă, la ora 9.20, la trecerea de pietoni de la Flora, din cartierul Tătăraşi.

Şoferul neatent conducea un autoturism Skoda dinspre Dispecer către Doi Băieţi şi, se pare, nu a observat deloc pietonul, întrucât martorii spun că a frânat abia după impact. Fata a fost lovită de autoturism şi apoi, după apel la 112, transportată cu ambulanţa la spital, pentru a primi îngrijiri medicale, scrie ziaruldeiasi.ro.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă. „Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că în zona Tătăraşi a avut loc un accident cu victime, în urma căruia o tânără în vârstă de 18 ani, din Bârnova, a fost lovită pe trecerea de pietoni de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani. Şoferul a fost testat alcoolscopic, şi nu se afla sub influenţa alcoolului“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. La faţa locului, oamenii legii au făcut şi măsurători ale frânării, pentru a aprecia viteza maşinii înainte de impact.

Lasa un comentariu