Academica Clinceni – Politehnica Iași nu se mai joacă! Meciul va fi reprogramat

UPDATE, ora 13:10 »Clinceni – Poli Iași nu se mai joacă! 

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat că duelul Academica Clinceni – Poli Iași nu se va mai juca astăzi, relatează gsp.ro

„Meciul se amână sigur! Am înțeles că jucătorul se va mai testa o dată, dar, dacă nu avem un alt rezultat, nu ne vom asuma niciun risc. Partida nu se va juca. Acum, e prematur să vorbim despre o altă dată, pentru că va începe o anchetă epidemiologică.

Echipa se află acum în București și rămâne de văzut ce se va întâmpla. Fotbalistul testat pozitiv va pleca la Iași cu ambulanța, iar ceilalți vor călători separat”, a declarat oficialul LPF pentru GSP.ro.

Reamintim faptul că jucătorul Politehnicii Iași a fost declarat negativ la prima testare efectuată săptămâna trecută. Nu a avut niciun simptom după testarea dinaintea meciului contra celor de la Viitorul, însă a ieșit pozitiv chiar cu câteva zeci de minute înainte de partida din cadrul etapei a XI-a, contra celor de la Academica Clinceni. Toate celelalte teste efectuate atât jucătorilor, cât și staff-ului tehnic și administrativ au ieșit negative!

Chiar și în cazul în care noul test al lui Lopes Cabral, programat la cerere astăzi va ieși negativ, Academica Clinceni – Politehnica Iași nu se va putea reprograma decât peste minimum cinci zile.

Lasa un comentariu