A şaptea a festivalului Rocanotherworld va avea loc la Aroneanu

Cea de-a şaptea ediţie a festivalului Rocanotherworld va avea loc la Brizo, în zona Aroneanu din Iaşi începând de joi, 23 iunie, până duminică, 26 iunie. Organizatorii au pregătit patru zile de concerte şi o serie de activităţi recreative.

Biletele sunt disponibile pe https://beforothers.rocanotherworld.com/. Prin cauza umanitară susţinută de cei de la Rocanotherworld, ieşenii se pot alătura famiilor de refugiaţi din Ucraina.

28 de artişti sunt aşteptaţi de ieşeni pe scena festivalului Rocanotherworld #7, în cele patru zile de concerte. Printre cei care vor susţinute momente artistice se numără şi Paul Tihan, Zdob şi Zdub, Şuie Paparude şi Adam’s Nest.

Cauza ediţiei 2022 este sprijinirea refugiaţilor ucraineni şi a organizaţiilor care se ocupă de taberele oficiale. Organizatorii festivalului au donat, alături de societăţi comerciale, peste 10 tone de produse de curăţenie, igienă şi alimente neperisabile şi peste 7000 de porţii de mâncare. De asemenea, tot în cadrul Rocanotherworld #7, reprezentanţii Organizaţiei „Ai cumva o păturică?” vor strânge donaţii pentru animalele fără stăpân.

Rocanotherworld este un festival care cuprinde mai multe domenii creative, precum muzica, arta, dar încurajează şi interacţiunea dintre oameni. Organizat la Iaşi din anul 2016, festivalul are drept scop susţinerea comunităţilor, deschiderea unei scene şi a unui spaţiu de expunere, audiţie şi experiment pentru muzica underground, indie şi alternativă, pentru muzica electronică şi acustică.

Lasa un comentariu