A rămas Rangers fără bani? Transferul lui Ianis Hagi, pus sub semnul întrebării de un fost fotbalist al lui United: „Cum poate să plătească 5 milioane?!”

Michael Stewart (39 de ani), fost internațional scoțian, în prezent analist sportiv, e sceptic în privința unui transfer definitiv al lui Ianis Hagi (21 de ani) la Rangers.

Conform informațiilor din presa scoțiană, antrenorul Steven Gerrard s-ar fi hotărât în privința lui Ianis Hagi și le-ar fi cerut conducătorilor să achite clauza de 5 milioane de lire către Genk. Michael Stewart afirmă că Rangers are probleme financiare și nu vede posibilă o investiție atât de importantă, relatează gsp.ro

Are Rangers bani pentru Ianis Hagi?

„Văd mai multe informații în presă conform cărora Rangers e aproape să plătească 5 milioane de lire pentru transferul lui Hagi. Poate cineva să îmi explice cum un club care a pierdut 11 milioane, care spunea că are nevoie de 10 milioane de lire pentru a scoate la capăt sezonul, să nu mai spun de criza coronavirusului care l-a lovit, poate să fie aproape de o mutare de 5 milioane de lire?”, a scris Michael Stewart pe Twitter. 

Rangers, lovitură financiară

La începutul săptămânii, Rangers a anunțat un parteneriat-record cu firma de echipament sportiv Castore. Vicecampioana Scoției urmează să primească 20 de milioane de lire sterline în următoarele 4 sezoane.

Stewart, fost om de națională

Michael Stewart este un produs al academiei lui Rangers. La 18 ani a fost cumpărat de Manchester United, formație pentru care a evoluat în 8 rânduri în cei 7 ani de contract, fiind împrumutat în această perioadă la Nottingham și Hearts. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Hibernian, Hearts, Genclerbirligi și Chartlon. 

4 selecții în prima reprezentativă a Scoției are Michael Stewart

Lasa un comentariu