A murit Ion Dichiseanu! Ce vârsta avea cunoscutul actor

A murit Ion Dichiseanu! Acesta se confrunta cu probleme de sănătate de o perioadă mai lungă, fiind inclusiv spitalizat. Deși părea că sănătatea actorului se îmbunătățește, în cele din urmă el a pierdut lupta cu moartea.

Actorul avea 87 de ani și era infectat cu o bacterie periculoasă, conform antena3.ro.

Acesta era internat de mai bine de trei luni la Spitalul Floreasca din Capitală.

A murit Ion Dichiseanu

A murit Ion Dichiseanu! S-a născut pe 20 octombrie 1933 în Adjud

Ion Dichiseanu s-a născut pe 20 octombrie 1933 în Adjud. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, Facultatea de Teatru din București în 1959.

Este cunoscut datorită activității sale artistice în cadrul Teatrului Nottara, precum și pentru numeroasele roluri care l-au consacrat în cinematografie, teatru de televiziune și teatru radiofonic.

Citește și O mamă și-a înjunghiat fata de 11 ani și apoi a vrut să se sinucidă. Aceasta avea o carieră de succes.

O mamă și-a înjunghiat fata de 11 ani, iar apoi a vrut să se sinucidă, miercuri dimineață. Caz șocant în localitatea Popești-Leordeni, din județul Ilfov.

Fetița era acasă cu ambii părinți. Într-un acces de furie, femeia a atacat-o cu un cuțit, iar tatăl a intervenit. Copilul a fost dus la un spital din București. Aceasta are multe răni, dar starea ei este stabilă.

Imediat după ce și-a înjunghiat copilul, femeia a încercat să se sinucidă. Ea este în stare gravă și a fost dusă la spital de medicii de la ambulanța București-Ilfov.

Femeia era conştientă, dar, potrivit unor surse medicale, a pierdut mult sânge. Iar acum se află la Terapie intensivă. Este intubată, în stare gravă. 

Lasa un comentariu