A murit celebrul YouTuber Technoblade, după o luptă aprigă cu cancerul. Acesta și-a anunţat propria moarte

Celebrul YouTuber Technoblade, cunoscut mai ales de către jucătorii de Minecraft, a murit la vârsta de 23 de ani. Decesul a fost confirmat de familia sa printr-un videoclip emoționant de rămas bun postat în numele lui. Imaginile s-au viralizat instant, iar fanii nu au întârziat să-i aducă acestuia un ultim omagiu. 

O personalitate pregnantă a internetului, tânărul a cunoscut faima prin transmisiunile în direct și postând clipuri cu el însuși jucând Minecraft. Anul trecut, Technoblade le-a dezvăluit fanilor că a fost diagnosticat cu cancer. Mesajul de adio, scris cu câteva ore înainte de moartea sa și citit de tatăl său, începea: ”Bună ziua tuturor, Technoblade aici. Dacă te uiți la asta înseamnă că sunt mort”.

Celebrul YouTuber Technoblade a dus o luptă aprigă cu cancerul

El a continuat să dezvăluie că numele său adevărat era de fapt Alex, amintindu-și timpul în care făcuse farse spectatorilor ca să creadă că se numește Dave: ”Vă mulțumesc tuturor pentru că mi-ați susținut conținutul de-a lungul anilo. Dacă aș mai avea o sută de vieți, cred că aș alege să fiu Technoblade din nou de fiecare dată, deoarece aceștia au fost cei mai fericiți ani din viața mea”.

Sursa: observatornews.ro

VIDEO! În semn de protest, mai mulți șoferi s-au prins în horă la o benzinărie

Lasa un comentariu