A intrat cu sabia în casa fostei iubite și a concubinului acesteia. Acum trebuie să dea socoteală pentru că ar fi încercat să-i omoare

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Iași, a fost trimis în judecată, fiind acuzat că ar fi comis mai multe infracțiuni.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Tudor Doagă pentru tentativă de omor, lovire sau alte violențe, amenințare, violare de domiciliu și distrugere.

În noaptea de 10 spre 11 ianuarie 2020, în jurul orei 23:00, Tudor Doagă ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței foestei iubite, din satul Bălteni, comuna Probota, iar, după ce i s-a cerut să plece, acesta a amenințat-o pe aceasta și pe concubinul acesteia cu moartea și cu faptul că le va incendia casa, scrie realitateadeiasi.net.

După aceasta, bărbatul a revenit în jurul orei 1:00, a pătruns din nou fără drept în curte, înarmat cu o sabie, cu care a distrus poarta și, apoi, a intrat în locuință, unde întâi a lovit-o cu pumnii și picioarele pe fosta iubită și pe concubinul acesteia cu sabia, provocându-i două plăgi.

Individul a recunoscut că s-a deplasat pe timp de noapte la domiciliul fostei concubine, motivând că a dorit să își vadă copilul, dar a pretins că a fost atacat de actualul concubin al persoanei vătămate.

Lasa un comentariu