O fată de 15 ani a căzut de la etaj, în apropiere de piaţa Dacia

O fata de 15 ani a cazut de la etajul trei al unui bloc, în apropiere de Piata Dacia.

Un echipaj de la SMURD s-a deplasat la fata locului şi au preluat victima. Din primele informaţii, caderea fetei a fost atenuata de sarmele de la etajele de mai jos. Nu e clar la acest moment daca este vorba despre un accident sau o tentativă de suicid.

Potrivit reprezentanţilor SMURD, fata este conştientă dar are traumatisme la coloana vertebrala si abdomen. In cadere, tânara s-a lovit de o fereastea deschisa de la et 2 si a cazut pe spate, scrie ziaruldeiasi.ro.

Fata ar fi coborât pe fereastra apartamentului unde locuiește, cu un cordon, de la etajul 3 până la etajul 2, și apoi s-ar fi aruncat. Incerca sa iasă din apartamentul de tip familial al Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Iași unde stătea împreună cu alte cinci fete și un educator.

Minora ar fi cunoscută cu probleme psihice – episoade depresive. DGASPC face o ancheta în acest caz. Reprezentantii Directiei spun că ar fi un accident. Educatorul era în alta camera când s-a intamplat, iar fata a zis doar că iese pe balcon.

Lasa un comentariu