7 motive pentru care pariurile online reprezintă o alegere înțeleaptă pentru pasionați

Flexibilitatea, ofertele speciale, pariurile din mers, oferta bogată și posibilitatea de a închide pariurile aflate în desfășurare fără a investi suplimentar, reprezintă câteva dintre argumentele pentru care pariurile online reprezintă o alegere înțeleaptă pentru pasionații de jocuri de noroc. În acest material, vom detalia 7 dintre aspectele pe care ar trebui să le cunoască orice parior.

1. Acces mult mai simplu, aproape nelimitat

Poți crea biletele rapid de pe telefon, tabletă sau laptop, indiferent de locul în care te afli și de ora pe care o indică ceasul. Casele de pariuri online funcționează 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Rareori, pot exista întreruperi din cauza unor lucrări de mentenanță, dar vorbim de un uptime de peste 99.9%. Nu vei mai pierde timpul cu deplasările și nu vei mai rata ocazia de a plasa biletele din cauza traficului și așa mai departe. Pe lângă asta, dacă joci sume mari, nu va trebui să te mai preocupi de siguranța banilor.

2. Mediu favorabil pentru a stabili pronosticuri în cunoștință de cauză

Internetul îți oferă posibilitatea să de documentezi la modul cel mai serios cu privire la meciurile pe care ai de gând să pariezi. Pe lângă diverse site-uri de statistici și știri, ai acces la conturile de pe rețelele de socializare ale echipelor și jucătorilor, dar și la diverse comunități, grupuri și forumuri de discuții. Pe lângă asta, există și nenumărate site-uri cu predicții și ponturi.

3. Bonusuri și promoții pe toate gusturile

Casele de pariuri online se întrec în a oferi pachete de bun venit cât mai tentante pentru a atrage jucători. Această concurență este benefică pentru pariori, care pot să revendice numeroase astfel de oferte. Spre exemplu, bonusul de la Casa Pariurilor are condiții de rulaj foarte bune, însă pe lângă acesta, mai există și multe alte oferte speciale pe care utilizatori le pot revendica.

4. Acces la transmisiuni live și la pariuri live în adevăratul sens al cuvântului

Poți vedea numeroase partide live video de pe mobil, tabletă sau computer, din tot felul de sporturi și competiții de pe întregul mapamond. Și mai mult decât atât, vei putea paria pe toate evenimentele difuzate în timp real. Cerința pentru a avea acces la vizionare este ca utilizatorul să aibă în cont cel puțin echivalentul pariului minim care, de regulă, este sub 1 RON.

5. Posibilitatea de a închide pariurile cu ajutorul funcției Cash Out

Ai pariat un bilet cu un pronostic greșit sau te-ai răzgândit? Ai câștigat toate meciurile în afară de ultimul, care încă nu a început, dar nu mai vrei să trăiești emoțiile? Vrei să-ți diminuezi pierderile în momentul în care vezi că meciul pe care ai pariat nu merge în direcția așteptată? În oricare dintre aceste situații te-ai afla, dacă ai cont la pariuri online ar trebui să poți închide biletul înainte de termen, fie pentru a-ți asigura un câștig înainte de stabilirea tuturor pronosticurilor de pe bilet, fie pentru a recupera o parte din pierderi. Totul este să fii atent la condițiile impuse de operatorul selectat pentru funcția Cash Out.

6. Ofertă mult mai bogată și cote pe măsură

Având posibilitatea de a alege între zeci de operatori de pariuri online licențiați, amatorii de pariuri sportive pot să se înregistreze la câțiva operatori de top pentru a avea acces la toate tipurile de pariuri existente și mai ales, la cele mai bune cote din piață. Acesta este principalul motiv pentru care profesioniștii joacă online. Or știi ei ceva, nu?

7. Se pot aplica toate strategiile de pariuri

Toate strategiile de pariuri sportive, ca de exemplu „Easy Money” sau „Minutul Următorului Gol (MUG)” și nu numai, inclusiv cele din lumea jocurilor de noroc, cum este de exemplu conceptul de „Value Betting”, preluat din poker, pot fi aplicate în mediul online, acolo unde nu există taxe la plasarea biletelor, iar impozitul se plătește numai în momentul efectuării unei retrageri și nu după fiecare bilet câștigat.

Jocul responsabil este o prioritate pentru industria de gambling, așadar, la pariuri online, jucătorii pot seta anumite limite și pot cere auto-excluderea, în cazurile în care jocul le scapă de sub control. Pariorii care au depășit pragul divertismentului sau apropiații acestora sunt sfătuiți să ia legătura cu echipa specialiștilor de pe JocResponsabil.ro, pentru a primi consiliere și îndrumare în mod gratuit.

Lasa un comentariu