65 de permise auto reţinute în cinci zile de polițiștii ieșeni

În cinci zile, zeci de şoferi au rămas fără permis de conducere, iar câteva sute au primit amenzi pentru încălcarea legislaţiei rutiere.

Cele mai multe permise ridicate şi amenzi au fost date pentru depăşirea vitezei legale.

“În perioada 13 – 17 noiembrie, poliţiştii rutieri din cadrul IPJ Iaşi au aplicat 627 de sancţiuni contravenţionale dintre care 174 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 47 au fost date pietonilor, 17 pentru depăşiri neregulamentare, 17 pentru neacordare prioritate de trecere pietonilor şi 372 pentru alte abateri. De asemenea, au fost reţinute 65 de permise de conducere, dintre care 18 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 17 pentru depăşiri neregulamentare şi 30 pentru alte abateri”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Unul dintre cei opriţi de către poliţişti a fost un tânăr de 19 ani, din Ciurea, care conducea o autoutilitară pe DJ 282E, în comuna Lungani, scrie ziaruldeiasi.ro.

Autovehiculul era înmatriculat în Danemarca, însă avea numerele de înmatriculare expirate, iar tânărul de la volan nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Lasa un comentariu