5 jocuri de păcănele online în care acțiunea se desfășoară în junglă

Puțini își permit să meargă într-un safari adevărat, dar este la îndemâna oricui să se aventureze în junglă prin intermediul păcănelelor online. Te poți convinge de acest lucru deschizându-ți cont la un cazinou online, dacă nu ești înregistrat deja pe o astfel de platformă.

Iată 5 sloturi online care te vor „teleporta” direct în sălbăticie:

King of the Jungle are pe „copertă” o gorilă, și nu un leu, așa cum poate ne-am fi așteptat după numele slotului. Explicația: gorila este cel mai important simbol din joc, având rol de Wild. Leul apare și el pe role, dar este un simbol obișnuit, la fel ca papagalul și ca fluturele.

Cea mai importantă funcție a jocului este cea de Free Spins (zece la număr), inițiată de oprirea pe ecran a minim trei simboluri Scatter (harta Africii). În timpul învârtirilor gratuite, pe role apar mai multe simboluri Wild decât în jocul de bază. Sunt 30 de linii de câștig. Așadar, dacă pictograme de același tip se opresc pe role adiacente, de la cea mai din stânga spre dreapta, sunt șanse mari să obții un câștig pe care îl poți multiplica prin funcția Gamble.

Pink Elephants are o grafică ce te bine dispune, animalele din junglă fiind desenate „cu zâmbetul pe buze”, vopsite pe față cu diverse culori. Cei mai serioși sunt elefanții roz, care sunt și cele mai valoroase simboluri.

Simbolul Wild este litera „W”, dar mai important este Scatter-ul care declanșează până la 19 rotiri gratuite, în timpul cărora poți obține câștiguri însemnate. Există și un simbol Scatter Mister, care apare aleator la orice învârtire și care îți crește șansele de a declanșa un Joc Bonus. În cadrul acestui joc, sunt colectate Globuri elefant pentru a umple contoarele simbolului. Atunci când este umplut un contor, simbolul se transformă într-o pictogramă elefant pentru restul jocului Bonus și primești o învârtire gratuită suplimentară. Poți testa acest joc și în variantă demo, pe Frank Casino.

Jaguar Gold are trei jackpoturi fixe: mini – 150 de lei, major – 500 de lei și mega – 5.000 de lei. Gorila apare și în acest slot, alături de broască, cerb și papagal. Jaguarul este simbol Wild, în timp ce Scatter este pictograma unui râu care curge prin mijlocul junglei. Trei simboluri Scatter oprite pe ecran inițiază o serie de 5 rotiri gratuite în timpul cărora rolele 2, 3 și 4 se transformă într-o rolă pe care apar numai simboluri mega. Dacă pe rola 1 apare același simbol, atunci un câștig important este garantat. Jocurile gratuite pot fi declanșate la nesfârșit.

Acest slot are și simboluri Bonus – diamante cu valori diferite. Dacă pe ecran se opresc minim 6 astfel de simboluri, este declanșată funcția Jumbo Links Bonus. Sunt acordate trei rotiri gratuite în timpul cărora diamantele rămân pe pozițiile lor. Fiecare diamant nou apărut resetează numărul rotirilor gratuite la trei. Dacă grila se umple cu pietre prețioase, câștigi jackpotul mega.

Multifly este un joc cu „devoratori” de muște: șopârle obișnuite, păsări, broaște. E clar! Insectele nu au nicio șansă. Particularitatea acestui slot este că fiecare combinație câștigătoare, după ce plătește, se transformă într-un simbol Wild care are o musculiță. Deasupra grilei, sunt cinci șopârle care abia așteaptă să își întindă limba și să o înhațe. Fiecare șopârlă hrănită crește cu o unitate multiplicatorul. Astfel, două câștiguri consecutive duc multiplicatorul la x2, iar cinci câștiguri consecutive înseamnă multiplicator x5.

De asemenea, aterizarea a mai mult de un simbol pe orice rolă multiplică valoarea câștigului. Trei simboluri Scatter (cameleonul) declanșează rotirile gratuite în timpul cărora multiplicatorul nu se resetează atunci când nu se mai obține câștig, ca în jocul de bază.

Amazon’s Diamonds aduce în atenția publicului poveștile cu amazoanele care, odinioară, stăpâneau jungla. Sunt patru amazoane, care de mare mai frumoasă, între ele făcându-și loc o panteră neagră și furioasă. Simbolul Wild este un diamant strălucitor, însă cel mai important simbol din joc este perla roșie, care îți poate aduce până la 30 de rotiri gratuite.

Sunt 30 de linii de plată, iar volatilitatea este scăzută, ceea ce înseamnă că rotirile câștigătoare au o frecvență ridicată.

Lasa un comentariu