2.900 de nopţi după gratii pentru o noapte de dezmăţ bahic şi sexual

Tânăr condamnat la opt ani de închisoare după un jaf asupra unei pensionare, urmat de o noapte de distracţie cu băutură şi prostituate.

Un tânăr de 24 de ani va petrece 8 ani după gratii pentru o noapte de distracţie. Florin Parfene a fost condamnat pentru tâlhărie calificată, după ce a agresat şi jefuit o bătrână de 90 de ani. Din fericire, bătrâna a supravieţuit coşmarului. Faptele pentru care a fost condamnat Parfene s-au petrecut în 13 martie anul trecut, în Horleşti, comună în care locuia acesta. În cursul zilei, tânărul a băut cu trei prieteni, la domiciliul unuia dintre ei, ocazie cu care au băut împreună un litru de ţuică şi 2,5 litri de bere.

Cei patru s-au despărţit în jurul orei 2 noaptea, când fiecare a plecat acasă, cu excepţia lui Parfene. Acesta s-a oprit, împreună cu persoană rămasă neidentificată, în dreptul casei unei consătence ce luase pensia cu doar câteva zile înainte şi a intrat pe uşa lăsată descuiată. Bătrâna fost trezită din somn de zgomot, dar nu a avut timp să reacţioneze. Parfene a luat-o de gât şi a târât-o pe podea, cerându-i să-i dea banii. A ajutat-o să se ridice de jos, după care bătrâna a scos de sub cearşaf o cârpă neagră în care avea acte şi 1.780 de lei. Celălalt tâlhar i-a băgat mâna sub fustă, penetrând-o vaginal cu degetele. Bătrâna locuia împreună cu fiul său, în vârstă de 63 de ani, dar acesta plecase în acea noapte să bea cu un prieten. A aflat la întoarcere cele petrecute.

Cei doi tâlhari au împărţit banii, după care şi-a chemat doi prieteni pentru a merge cu taxiul la Iaşi, la băut. Având bani destui, Parfene şi-a permis să-i ofere taximetristului un bacşiş de 100 de lei, peste preţul cursei, de 60 de lei. Taximetristul a refuzat parţial bacşişul, acceptând doar 50 de lei în plus. Ajuns în Iaşi, Parfene i-a cumpărat unuia dintre prietenii cu care venise o sticlă de rachiu. Lăsându-l să-l aştepte în compania sticlei, a mers apoi în Tătăraşi la o persoană despre care ştia că întreţine relaţii sexuale contra cost.

După câteva zile, Parfene a fost identificat, poliţiştii plecând de la imaginile surprinse de camera video a unui magazin sătesc prin dreptul căruia acesta trecuse în noaptea respectivă. În faţa procurorilor, Parfene a negat fapta, încercând să dea vina pe doi prieteni. În faţa instanţei, însă, Parfene a recunoscut faptele. Acest lucru nu l-a ajutat, judecătorii menţionând că singurul aspect ce poate fi reţinut în favoarea inculpatului este vârsta. Tânăr fiind, Parfene ar mai avea timp să se îndrepte, chiar dacă este recidivist. Sentinţa dată la Judecătorie a fost de 8 ani de închisoare, uşor peste pragul mediu, de 7 ani şi jumătate.

Sursa: Ziarul de Iași

Lasa un comentariu