15.000 lei amendă, după ce a aruncat chiștocul de țigară pe geamul mașinii

Şoferul unei maşini de lux din Galaţi s-a ales cu o amendă uriaşă de 15.000 lei, după ce a aruncat chiştocul unei ţigări pe geamul maşinii. El a refuzat să ridice mucul de ţigară de pe stradă şi i-a ameninţat pe jandarmi.

Incidentul a avut loc joi seară, un echipaj de ordine publică care executa serviciul de patrulare pe raza Secţiei 2 Poliţie Galaţi a observat că din autoturismul aflat în faţa autospecialei jandarmeriei se aruncă, pe geam, un chiştoc de ţigară. Jandarmii i-au atras atenţia conducătorului auto pentru gestul făcut şi i-au solicitat să ridice mucul de ţigară de jos, moment în care acesta a afişat o atitudine sfidătoare la adresa jandarmilor. Mai mult, acesta i-a ameninţat cu un presupus avocat cu care conversa la telefon şi şi-a văzut de drum, aşteptând în coloana de maşini.

„Bărbatul în cauză are 37 ani şi conducea un autoturism de lux. Întrucât a refuzat să se conformeze solicitării, conducătorul auto a fost sancţionat de jandarmi cu amendă în cuantum de 15.000 lei”, a anunţat Jandarmeria Galaţi.

Sursa: adevărul.ro

Lasa un comentariu