Peste 100 de ieşeni amendaţi pentru că nu purtau mască

Peste 100 de ieşeni au fost sancţionaţi de către poliţişti în urma unei razii prin judeţ. Cele mai multe amenzi au fost date celor care nu respectă măsurile anticovid, scrie ziaruldeiasi.ro.

“La activităţile desfăşurate au participat peste 180 de politişti şi poliţişti locali, şi au fost verificate 271 de societăţi comerciale şi 49 de mijloace de transport persoane, în total fiind legitimate 738 de persoane. În urma neregulilor constatate pe parcursul acţiunilor au fost aplicate 101 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 31.000 de lei, dintre care 98 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală.

De exemplu, un tânăr de 24 de ani a fost sancţionat contravenţional conform legii deoarece nu a purtat masca de protecţie în timp ce se afla într-o societate comercială din oraşul Hârlău. De asemenea, o tânără de 24 de ani a fost sancţionată contravenţional deoarece nu a purtat masca de protecţie în timp ce se afla într-o piaţă din municipiul Paşcani”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Lasa un comentariu