Zece persoane, dintre care şapte copii, rănite în urma unui accident rutier

Zece persoane, printre care şapte copii, au fost rănite în urma unui accident rutier produs, miercuri după-amiază, în localitatea Loturi Enescu din municipiul Dorohoi, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.

Potrivit acestora, în accident au fost implicate două autoturisme, iar şoferul uneia dintre maşini a rămas încarcerat, scrie agerpres.ro.

‘La faţa locului au ajuns, în cel mai scurt timp, două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi modul de descarcerare, dar şi o ambulanţă SMURD, dar şi patru echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. La sosirea forţelor de intervenţie, şoferul uneia dintre maşini era încarcerat, iar celelalte victime erau ieşite din autoturisme. Toate persoanele erau conştiente. Pompierii au extras victima, care a fost preluată de un echipaj de prim ajutor. Şi celelalte persoane au fost evaluate la faţa locului. Echipajele medicale au decis ca acestea sa fie transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate’, au precizat oficialii ISU.

Cei şapte copii au vârste între cinci şi 14 ani. Ei se aflau în maşină cu părinţii lor.

Lasa un comentariu