VIDEO Un buștean „rătăcit” pe un drum național era cât pe ce să provoace o mare tragedie

Un șofer care conducea un autotren încărcat cu bușteni, a creat premisele producerii unei tragedii, după ce un trunchi de copac a căzut pe carosabil. Acesta se deplasa pe DN 2E, care leagă Fălticeni de Gura Humorului. Acum polițiștii îl caută pentru a fi drastic amendat.

Ajuns la Capu Codrului, în zona pasarelei CFR, șoferul vehiculului a redus viteza, realizând că s-ar putea să nu treacă cu încărcătura pe sub limitatorul de înălțime. Pe imaginile de pe camerele de supraveghere ale Primăriei comunei Păltinoasa, se poate vedea cum acesta sesizează ce s-a întâmplat, însă nu sună la 112 să anunțe pericolul iminent din traficul de pe drumul național. Se i-a în calcul posibilitatea ca acesta să fi avut ceva de ascuns în legătura cu transportul.

În minutele următoare, imaginile de pe camerele de supraveghere surprind cum mai mulți șoferi sunt puși în dificultate de obstacolul de pe carosabil. Cea mai periculoasă manevră o face șoferul unui microbuz, care trage de volan brusc și intră pe contrasens, de unde vine o altă mașină. Din fericire, nu a avut loc nici un accident.

Conform monitorulsv.rol, polițiștii de la Postul comunal Păltinoasa au demarat verificări, reușind să stabilească numărul de înmatriculare și firma care făcea transportul. Șoferul a fost identificat și urmează a fi amendat.

sursa: Monitorul de Suceava

Lasa un comentariu