VIDEO Polițistă lovită când încerca să încătușeze un scandalagiu

O polițistă a fost lovită când încerca să încătușeze un scandalagiu. Scenele violente au putut fi urmărite vineri, în Botoșani, în fața unui bar din zona Mihail Kogălniceanu. Un prim echipaj de Poliție a fost solicitat prin 112 pentru aplanarea unui conflict care avea loc la un bar.

Cuplul de polițiști era format dintr-un agent masculin și o polițistă. Ajunși la fața locului cei doi au luat decizia de a-l încătușa pe un membru al grupului, un tânăr de 31 de ani.

Prietenii lui, și inclusiv el au profitat de faptul că în echipaj se află o polițistă și s-au împotrivit cu toată forța. Mai mult, tânăra polițistă este lovită la un moment dat în plină figură și aruncată într-o mașină. Puterea loviturii îi aruncă practic capul pe spate, care se izbește de luneta unei mașini (min. 2:20 din video de mai jos).

Polițistă lovită când încerca să încătușeze un scandalagiu

Polițista își atinge zona lovită după care revine și-și ajută colegul în încercarea de a-l încătușa pe tânărul violent, transformat de amici într-o victimă.

Pe toată durata intervenției polițiștilor, pe lângă tinerii care pun mâna pe oamenii legii și nu îi lasă să-și facă treaba, sunt văzuți și alții care filmează cu telefoanele mobile întreaga scenă, fără niciun pic de jenă și chiar se încurajează: nu-i lăsa să pună cătușele.

Într-un final, în ajutorul celor doi polițiști ajung și alte echipaje inclusiv jandarmi iar tânărul nervos este încătușat și băgat în duba Poliției. Ulterior a fost internat la Psihiatrie, având în vedere starea sa euforică.

Citește mai multe aici.

Citește și VIDEO. Frați snopiți în bătaie lângă un bar din Vaslui. Barmanița a încercat să intervină, dar a fost și ea agresată

Lasa un comentariu