VIDEO Bătaie la Starea Civilă: protagoniștii și-au dat pumni și picioare, femeile s-au păruit, iar polițiștii au ieșit șifonați!

Mai multe persoane au fost implicate într-o altercație la Centrul de Afaceri din municipiul Vaslui. Potrivit conducerii Centrului de Afaceri, scandalul ar fi izbucnit după ce un bărbat care se afla la rând la Starea Civilă, pentru a obține un certificat de căsătorie, a avut ceva de împărțit cu un alt bărbat, care ar fi venit pentru un certificat de naștere.

Cei doi au început să se certe și să se ia la bătaie, de față cu toată lumea. Soțiile celor doi s-au ciondănit și ele, trăgându-se de păr una pe alta și lovindu-se cu poșetele. Forțele de ordine chemate să calmeze spiritele au avut și ele mari bătăi de cap. Un polițistul în încercarea de a-l imobiliza pe unul dintre agresori, a căzut după ce a alunecat pe gresie. Acesta s-a ridicat însă imediat și, cu sprijinul colegului său de la Jandarmerie, a reușit să-I încătușeze pe bărbat.

Sursa: vremea nouă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe. 

Sursa informații: vremeanouă.ro

Lasa un comentariu